autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura cu varza

Autor: Estera Flori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Estera Flori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Ingrediente
Knorr punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura, -800 g pulpa de porc, -1,5 Kg varza murata, -100 gr.untura, -200 ml. supa Knorr, -100 gr ceapa, -sare,piper,cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 2h

23 voturi

Mod de preparare

Carnea se pregateste conform instructiunilor in punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura Knorr si se taie in felii.
Varza se spala se taie fideluta si se pune la calit in untura impreuna cu ceapa taiata marunt.Se adauga supa,se pune piper,cimbru,sare(daca este nevoie) se acopera si se fierbe cca 1,5 ore.Se adauga carnea feli si se mai fierbe inca 20 min.
In momentul servirii varza se pune in farfurie si carnea se aranjeaza deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de curcan pe varza

Friptura de curcan pe varza

Se dezoseaza pulpa de curcan.Intr-o farfurie se amesteca piperul macinat,sare dupa gust,o lingurita

11 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza

Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza

Carnea spalata putin in apa rece si stearsa cu un prosop curat de bucatarie se « maseaza » bine

0 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

23 voturi

Ingrediente

  • Knorr punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura
  • -800 g pulpa de porc
  • -1,5 Kg varza murata
  • -100 gr.untura
  • -200 ml. supa Knorr
  • -100 gr ceapa
  • -sare,piper,cimbru

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui milanez