Carnea se pregateste conform instructiunilor in punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura Knorr si se taie in felii.
Varza se spala se taie fideluta si se pune la calit in untura impreuna cu ceapa taiata marunt.Se adauga supa,se pune piper,cimbru,sare(daca este nevoie) se acopera si se fierbe cca 1,5 ore.Se adauga carnea feli si se mai fierbe inca 20 min.
In momentul servirii varza se pune in farfurie si carnea se aranjeaza deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii