autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de curcan

Autor: anechei georgeta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anechei georgeta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Ingrediente
2 pulpe de curcan (partea inferioara si partea superioara), , 2 morcovi, 2 cepe, 300gr ciuperci, 2 linguri boia dulce, 3 linguri ulei de masline, piper, sare, 100 ml ulei, , 1 lingura miere

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe pulpele 5 min (nu mai mult).

Se toaca legumele cubulete si se pun la calit in ulei de floarea soarelui.

Separat se pun pulpele in ulei de masline la prajit condimentate cu boia si piper unse cu miere de albine.



Se poate folosi Knorr punga magica pentru friptura de pui cu usturoi, daca se foloseste punga se poate da numai cu miere pupele daca doriti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de curcan cu vin la tava

Friptura de curcan cu vin la tava

Carnea se spala ,se lasa la scurs ,se condimenteaza cu sare si se lasa la rece circa 1 ora .Dupa

14 voturi    5 comentarii
2h 15 min
Fripturi
Friptura de curcan cu vin la tava

Friptura de curcan cu vin la tava

Se spala carnea, se zvanta si se condimenteaza cu paprika, concentrat, sare, piper, cimbru, apoi

29 voturi    7 comentarii
2h 15 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe de curcan (partea inferioara si partea superioara)
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 300gr ciuperci
  • 2 linguri boia dulce
  • 3 linguri ulei de masline
  • piper
  • sare
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura miere

Raporteaza reteta

Retete
de anechei georgeta
Rulada de carne cu bechamel

Rulada de carne cu bechamel

Pieptul de pui se taie cat o palma. Se aseaza bacon-ul felii, apoi fasiile de ardei peste care adaugam

6 voturi    6 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulouri de Pui cu ciuperci