autor:

.Alexandra.

» » Fripturi

Friptura de curcan

Autor: .Alexandra. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: .Alexandra. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
-1 curcan, -3 mere, -100g untura, -150ml vin alb, -20g boia dulce, -200ml apa, -sare, -piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Curcanul se curata, se spala si se freaca cu sare, boia si piper. In interiorul curcanului se introduc merele intregi, curatate de coaja. Untura se topeste si se amesteca cu vin si apa. Curcanul se aranjeaza pe o tava. Peste acesta se toarna o parte din amestecul de vin si untura. Cu restul de amestec se unge curcanul din 15 in 15 minute. Se tine la cuptor circa 60-70 minute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina

Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina

Spalam si stergem medalioanele de curcan cu un prosop de unica folosinta(hartie)si apoi le punem

3 voturi    1 comentariu
50 min
Fripturi
Friptura de curcan,cu cartofi prajiti

Friptura de curcan,cu cartofi prajiti

Dupa ce am curatat si taiat cartofii ii pregatim pentru prajit intr-un ceaun cu mult ulei de palmier

8 voturi    7 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • -1 curcan
  • -3 mere
  • -100g untura
  • -150ml vin alb
  • -20g boia dulce
  • -200ml apa
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Retete
de .Alexandra.
Lasagna

Lasagna

Intr-o cratita se caleste ceapa. Cand aceasta devine aurie se adauga ardeiul tocat marunt si ciupercile.

36 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui in marinata de lapte