Curcanul se curata, se spala si se freaca cu sare, boia si piper. In interiorul curcanului se introduc merele intregi, curatate de coaja. Untura se topeste si se amesteca cu vin si apa. Curcanul se aranjeaza pe o tava. Peste acesta se toarna o parte din amestecul de vin si untura. Cu restul de amestec se unge curcanul din 15 in 15 minute. Se tine la cuptor circa 60-70 minute.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii