autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Friptura de dulma (dovleac)

Autor: Silvia Saghin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Saghin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2008

Ingrediente
3 felii de dovleac, 1 cana orez, 1 ceapa mica, 4 linguri zahar, putina sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se curata dovleacul de coaja si se taie felii, se spala, dupa care se aseaza intr-o tava, un rand de dovleac, un rand de orez. Ultimul strat trebuie sa fie cu orez. Cand terminam de asezat se caleste ceapa in putin ulei si apoi se toarna deasupra in tava, se presara zaharul si sarea, apoi se pune apa cat sa acopere ingredientele si se baga la cuptor.

Se pot servi cu muraturi sau ca si garnitura la varza calita!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de dulma (dovleac)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida natur cu sos bechamel

Conopida natur cu sos bechamel

Unii fug de conopida si de broccoli, mai ales copiii dar este foarte sanatoasa si este un deliciu

21 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umplut.

Ardei umplut.

Se scoate capacul de la ardei, se spala si se lasa la scurs.Punem ceapa tocata marunt ,odata cu morcovul

8 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 3 felii de dovleac
  • 1 cana orez
  • 1 ceapa mica
  • 4 linguri zahar
  • putina sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Dovlecei umpluti cu orez si legume