autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Friptura de dulma (dovleac)

Autor: Silvia Saghin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Saghin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2008

Ingrediente
3 felii de dovleac, 1 cana orez, 1 ceapa mica, 4 linguri zahar, putina sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se curata dovleacul de coaja si se taie felii, se spala, dupa care se aseaza intr-o tava, un rand de dovleac, un rand de orez. Ultimul strat trebuie sa fie cu orez. Cand terminam de asezat se caleste ceapa in putin ulei si apoi se toarna deasupra in tava, se presara zaharul si sarea, apoi se pune apa cat sa acopere ingredientele si se baga la cuptor.

Se pot servi cu muraturi sau ca si garnitura la varza calita!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de dulma (dovleac)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci champignon al dente

Ciuperci champignon al dente

Se spala bine cu un buretel aspru ciupercile sub jet de apa sau intr-un castronel cu apa, dupa care

13 voturi    5 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

Intr-o cratita se pune carnea tocata la prajit in ulei incins. Dupa ce s-a dus sangele, se adauga

6 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 3 felii de dovleac
  • 1 cana orez
  • 1 ceapa mica
  • 4 linguri zahar
  • putina sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de ciuperci