autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Friptura de dulma (dovleac)

Autor: Silvia Saghin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Saghin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2008

Ingrediente
3 felii de dovleac, 1 cana orez, 1 ceapa mica, 4 linguri zahar, putina sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se curata dovleacul de coaja si se taie felii, se spala, dupa care se aseaza intr-o tava, un rand de dovleac, un rand de orez. Ultimul strat trebuie sa fie cu orez. Cand terminam de asezat se caleste ceapa in putin ulei si apoi se toarna deasupra in tava, se presara zaharul si sarea, apoi se pune apa cat sa acopere ingredientele si se baga la cuptor.

Se pot servi cu muraturi sau ca si garnitura la varza calita!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de dulma (dovleac)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Stufat

Stufat

Se taie carnea in bucati maricele, se condimenteaza si se prajeste bine, apoi se scoate pe o farfurie.

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute cu afumatura

Sarmalute cu afumatura

Ceapa tocata se caleste in cateva linguri cu ulei. Cand ceapa devine translucida, potrivim de gust

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 3 felii de dovleac
  • 1 cana orez
  • 1 ceapa mica
  • 4 linguri zahar
  • putina sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mancare de fasole verde