autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Friptura de ied impanata cu usturoi

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2010

Ingrediente
.1/2 buc. ied, .1 pahar de vin alb sec, .ulei de masline, .1 morcov, .1 rosie, .1/2 lamaie, .cimbru, .rozmarin, .boia, .1 legatura patrunjel, .2-3 catei de usturoi, .2-3 fire de usturoi verde, .piper boabe

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se curata de pielite, se spala bucata de ied si apoi se inteapa din loc in loc si se impaneaza cu usturoi.

Se condimenteaza dupa gust cu sare,piper,cimbru, rozmarin,boia

.Se stropeste cu putin ulei de masline si se aseaza intr-o tava in care se pune vinul, o cana cu apa,morcovul, rosia, lamaia ,toate taiate rondele,boabele de piper si patrunjelul verde.

Se da la cuptor si din cand in cand se mai stropeste cu zeama din tava.

Se lasa sa se rumeneasca bine , se scoate din cuptor si se serveste alaturi de o garnitura.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de ied impanata cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de vita la tigaie cu cartofi

Muschi de vita la tigaie cu cartofi

Intr-o tava de yana,se pune ceapa taiata julien,cartofii taiati in patru,si usturoiul taiat bucatele.Se

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Coronita de miel umpluta cu drob

Coronita de miel umpluta cu drob

Costitele de miel se tin la marinat intr-un bait facut din vin, ulei, usturoi,cimbru, rozmarin, leurda,

17 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 01 august 2011

    5 stelute, Medi!

  • Fara foto

    maria mihalache , 12 mai 2010

    Este delicioasa,Estera.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Ma bucur ca iti place Alina.Pup!

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      cred ca este foarte buna.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      O friptura foarte gustoasa si aromata!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Intradevar Valentina este tare gustoasa.Pup!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Arata grozav,iar carnea de ied este tare gustoasa ...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • .1/2 buc. ied
  • .1 pahar de vin alb sec
  • .ulei de masline
  • .1 morcov
  • .1 rosie
  • .1/2 lamaie
  • .cimbru
  • .rozmarin
  • .boia
  • .1 legatura patrunjel
  • .2-3 catei de usturoi
  • .2-3 fire de usturoi verde
  • .piper boabe

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

Alexandrina (Chef de cuisine)

5 stelute, Medi!

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui cu bere