autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de miel

Autor: livia gheorghiu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: livia gheorghiu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2011

Ingrediente
carne de miel,, 3-4 linguri de iaurt,, 2linguri de mustar,, zeama de la o jumatate de lamaie, , 3-4 catei de usturoi,, sare piper, , busuioc, , cateva bucatele de slanina,, un pahar de vin

Dificultate: Medie Timp: 3h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea de miel bine dupa ce am curatato de pielite ;impanez carnea cu usturoi si bucatele de slanina daca ai;apoi o imbalsamez bine cu un amestec de iaurt ,zeama de lamaie si mustar si ii adaug condimente specifice:sare, piper busuioc si o tin asa de seara pana dimineata cand acopar tava cu o folie de staniol si o dau la cuptor 2 ore.Scot staniolul adaug un pahar de vin si o mai las descoperita in cuptor pana se rumeneste bine.Se serveste cu salata verde si garnitura legume la abur.Nu cred ca nu o sa va placa; va fi foarte frageda si foarte gustoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel la cuptor

Friptura de miel la cuptor

Taiem carnea in bucati potrivite, o spalam bine si o uscam. Facem o pasta din 5 catei de usturoi,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Friptura de miel

Friptura de miel

Mielul se taie in bucati. Usturoiul se curata si se piseaza. Lamaile se feliaza. Preparam baitul

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pasare cu vin in punga de copt