Friptura de miel

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de miel,
  • 3-4 linguri de iaurt,
  • 2linguri de mustar,
  • zeama de la o jumatate de lamaie,
  • 3-4 catei de usturoi,
  • sare piper,
  • busuioc,
  • cateva bucatele de slanina,
  • un pahar de vin

Mod de preparare

Se spala carnea de miel bine dupa ce am curatato de pielite ;impanez carnea cu usturoi si bucatele de slanina daca ai;apoi o imbalsamez bine cu un amestec de iaurt ,zeama de lamaie si mustar si ii adaug condimente specifice:sare, piper busuioc si o tin asa de seara pana dimineata cand acopar tava cu o folie de staniol si o dau la cuptor 2 ore.Scot staniolul adaug un pahar de vin si o mai las descoperita in cuptor pana se rumeneste bine.Se serveste cu salata verde si garnitura legume la abur.Nu cred ca nu o sa va placa; va fi foarte frageda si foarte gustoasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise