Friptura de miel

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de miel,
  • 3-4 linguri de iaurt,
  • 2linguri de mustar,
  • zeama de la o jumatate de lamaie,
  • 3-4 catei de usturoi,
  • sare piper,
  • busuioc,
  • cateva bucatele de slanina,
  • un pahar de vin

Mod de preparare

Se spala carnea de miel bine dupa ce am curatato de pielite ;impanez carnea cu usturoi si bucatele de slanina daca ai;apoi o imbalsamez bine cu un amestec de iaurt ,zeama de lamaie si mustar si ii adaug condimente specifice:sare, piper busuioc si o tin asa de seara pana dimineata cand acopar tava cu o folie de staniol si o dau la cuptor 2 ore.Scot staniolul adaug un pahar de vin si o mai las descoperita in cuptor pana se rumeneste bine.Se serveste cu salata verde si garnitura legume la abur.Nu cred ca nu o sa va placa; va fi foarte frageda si foarte gustoasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor