autor:

anuta

» » , , Retete de Pasti, Fripturi, Mancaruri cu carne

Friptura de miel

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 aprilie 2017

Ingrediente
1 pulpa de miel, 1 pahar de vin alb sec, condiment friptura de miel, 1 legatura de usturoi verde, 50 ml ulei de masline, 1 capatana mica de usturoi, 2 foi de dafin, cateva cuisoare, un praf de piper macinat, un praf de sare, daca mai este necesar

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpa de miel se spala bine, se curata de pielita spumoasa, apoi se taie in bucati potrivite, se unge cu putin ulei de masline, cu condimentele de friptura, apoi se inteapa muschiul din loc in loc, cu un cutit si impanam carnea cu catei de usturoi (taiati in doua, pe lung), se infig cateva cuisoare, apoi se asaza intr-o tavita stransa, in care am pus o lingura de ulei de masline.

Se stropeste cu vinul alb, se adauga foile de dafin, se mai presara piper si se da la rece, la marinat, cateva ore, de seara, pana a doua zi.

Se pune friptura la cuptor, la foc potrivit, sa se rumeneasca frumos, udand din cand in cand, cu zeama din tavita, pana se inmoaie carnea. Cand friptura este aproape gata, presaram deasupra si pe langa ea, usturoi verde, taiat marunt.

Se mai lasa sa se rumeneasca frumos si se serveste fierbinte la masa de Pasti!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Friptura de miel

Friptura de miel

Bucatile de miel se condimenteaza dupa gustul fiecaruia, si se taie din loc in loc unde se infinge

18 voturi    19 comentarii
1h
Fripturi
Friptura de miel la cuptor

Friptura de miel la cuptor

Carnea de miel se spala, se dezoseaza si se taie in bucati cat pentru o persoana. Se pune intr-o

7 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • 1 pahar de vin alb sec
  • condiment friptura de miel
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • cateva cuisoare
  • un praf de piper macinat
  • un praf de sare
  • daca mai este necesar

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

4 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Fursecuri Sugarcookies cu glazura Royal Icing Fursecuri Sugarcookies cu glazura Royal Icing

Prima data se fac fursecurile. Untul la temperatura camerei se spumeaza bine cu mixerul. Se incorporeaza zaharul si dupa ce se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Muschi de porc sibian Muschi de porc sibian

Feliile de carne le batem ca pentru snitele, apoi le condimentam cu sare si piper. Pe fiecare bucata de carne asezam o felie subtire

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Ciorba de ied