Friptura de miel insotita de sparanghel copt

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Friptura de miel insotita de sparanghel copt

Ingrediente

  • 2 pulpe de miel
  • 400 g sparanghel
  • 300 g ciuperci
  • 2 cartofi mari
  • 1 morcov
  • pesto de busuioc
  • condimente pentru miel
  • circa 500 ml bere
  • sare.

Mod de preparare

Se pun pulpele de miel, spalate in prealabil, intr-o tava, se presara condimentele, se toarna berea si se lasa la marinat pentru circa 30 de minute.

Se dau cartofii la cuptor.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune sparanghelul spalat si se da la cuptor pentru circa 10 minute la 180 grade C, apoi se unge cu pesto si se mai da la cuptor pentru 5 minute. In alta tava se dau la cuptor si ciupercile presarate cu sare si morcovul taiat bucati mai mari. Dam la cuptor si friptura cu tot cu sosul de bere in care a stat la marinat, la 180 de grade C, pana se rumeneste frumos. Din cand in cand se mai stropeste friptura cu sos. Cand este totul gata, se serveste cu pofta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise