Friptura de miel insotita de sparanghel copt

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Friptura de miel insotita de sparanghel copt

Ingrediente

  • 2 pulpe de miel
  • 400 g sparanghel
  • 300 g ciuperci
  • 2 cartofi mari
  • 1 morcov
  • pesto de busuioc
  • condimente pentru miel
  • circa 500 ml bere
  • sare.

Mod de preparare

Se pun pulpele de miel, spalate in prealabil, intr-o tava, se presara condimentele, se toarna berea si se lasa la marinat pentru circa 30 de minute.

Se dau cartofii la cuptor.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune sparanghelul spalat si se da la cuptor pentru circa 10 minute la 180 grade C, apoi se unge cu pesto si se mai da la cuptor pentru 5 minute. In alta tava se dau la cuptor si ciupercile presarate cu sare si morcovul taiat bucati mai mari. Dam la cuptor si friptura cu tot cu sosul de bere in care a stat la marinat, la 180 de grade C, pana se rumeneste frumos. Din cand in cand se mai stropeste friptura cu sos. Cand este totul gata, se serveste cu pofta.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni