autor:

manuela

» » Fripturi

Friptura de miel la cuptor

Autor: manuela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: manuela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
1kg carne de miel,1 pahar de vin alb,sare,cimbru,busuioc,oregano,usturoi,4ling.de ulei,2 cani de apa.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se aseaza carnea in tava impreuna cu condimentele, apa, uleiul,vinul si usturoiul taiat rondele. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor. Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel la cuptor

Friptura de miel la cuptor

Luam o tava la care ne poate intra coasta intreaga Adaugam uleiul si carnea. Facem un bait din:-frunzele

18 voturi    14 comentarii
12h
Fripturi
Friptura de miel la cuptor - reteta casei

Friptura de miel la cuptor - reteta casei

Carnea de miel se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei si condimente,pulpele se cresteaza , se impaneaza

74 voturi    12 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne de miel,1 pahar de vin alb,sare,cimbru,busuioc,oregano,usturoi,4ling.de ulei,2 cani de apa.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rata Peking