autor:

kok miori

» » Fripturi

Friptura de pasare in sos de vin

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 13 noiembrie 2010

Ingrediente
ptr 6 persoane, , 3pulpe de pasare cu pielita, 3sferturi de pasare cu pulpe, 30 gr de unt, 1pahar de vin alb, 1ceapa mare taiata cubulete, 3-4 catei de usturoi, 1/2lingurita paprica iute, 1/2 lingurita paprica dulce, putin coriandu macinat, putin maioran macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie mare topim untul la foc mic pina se topeste complect si punem la prajit bucatelele de pasare putin pe fiecare parte pina isi schimba culoarea.
Scoatem bucatelele de pasare si punem ceapa putin la calit adaugam si usturoiul dupa care adaugam mirodeniile si amestecam putin,punem din nou bucatelede carne peste ceapa si mirodenii adaugam vinul si lasam sa de-a in clocot ca alcoulul sa iasa, adaugam si putina apa asteptam sa fiarba din nou si facem focul mic si lasam sa fiarba pe foc mic pina carnea este moale.-30 de minute.
Se poate servi cu pire de cartofi sau cu orez alb si chiar cu mamaliguta calda. Este foarte usoara si gustoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pasare in sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Coaste aromate

Coaste aromate

Coastele se portioneaza, se spala apoi se sterg cu servete absorbante. Se sareaza si pipereaza. Ierburile

8 voturi    7 comentarii
2h
Fripturi
Friptura de porc cu verdeturi la cuptor

Friptura de porc cu verdeturi la cuptor

Se feliaza carnea si se aseaza intr-un vas in care preparam o marinata din ulei,condimente pentru

9 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • ptr 6 persoane
  • 3pulpe de pasare cu pielita
  • 3sferturi de pasare cu pulpe
  • 30 gr de unt
  • 1pahar de vin alb
  • 1ceapa mare taiata cubulete
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1/2lingurita paprica iute
  • 1/2 lingurita paprica dulce
  • putin coriandu macinat
  • putin maioran macinat

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

8 voturi    1 comentariu
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

29 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de vin