autor:

zbiggi

» » Fripturi

Friptura de porc

Autor: zbiggi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zbiggi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2011

Ingrediente
Ingrediente:, *cotlet de porc, * 2-3 cepe, * 2-3 catei de usturoi, - pentru marinada:, * 1 pahar de vin rosu, * 2-3 linguri de ulei, * cativa catei de usturoi zdrobiti, * sare, piper, cimbru, amestec de condimente pentru friptura - in cantitati la alegere

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Fellile de carne le-am marinat cateva ore.
Am uns cu putin ulei o tava tapetata cu alufolie, am asezat cepele taiate in jumatati/sferturi, apoi feliile de carne scoase din marinada, apoi cativa catei de usturoi maruntiti si intregi.
Am acoperit tava si am dat la cuptor pentru aproximativ 45 de minute (ultimele 10 min am descoperit tava).
Am servit cu cartofi prajiti, muraturi si un vin rosu de casa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura si carnati de porc cu legume la cuptor

Friptura si carnati de porc cu legume la cuptor

Se spala bine carnea de porc, apoi se asaza in tava cu ulei. Adaugam cartofii, carnatii, condimentele,

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Friptura cu pulpa de porc si carnati

Friptura cu pulpa de porc si carnati

Bucata de carne spalata o punem intr-o oala( eu am folosit o oala Zepter), o acoperim cu apa rece,

3 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • MARLENNA

    MARLENNA (Maestru bucatar) , 15 februarie 2013

    un deliciu, nu am cuvinte

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 februarie 2013

    Ce bunatate!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 25 iulie 2011

    Sa va fie de bine ! sigur a fost buna fripturica asta...

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • *cotlet de porc
  • * 2-3 cepe
  • * 2-3 catei de usturoi
  • - pentru marinada:
  • * 1 pahar de vin rosu
  • * 2-3 linguri de ulei
  • * cativa catei de usturoi zdrobiti
  • * sare
  • piper
  • cimbru
  • amestec de condimente pentru friptura - in cantitati la alegere

Raporteaza reteta

Retete
de zbiggi
Fusilli cu costita si sunca

Fusilli cu costita si sunca

Am fiert pastele in apa cu sare si 1 lingura de ulei. Costita am taiat-o marunt si am prajit-o in

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Am amestecat putin cu ajutorul robotului de bucatarie: untul rece taiat cubulete, zaharul, zaharul

60 voturi    23 comentarii
2h
Prajituri
Pancakes

Pancakes

Am batut ouale intregi cu mixerul, am adaugat zaharul si sarea; La ouale batute am adaugat margarina

2 voturi    6 comentarii
1h
Prajituri

MARLENNA (Maestru bucatar)

un deliciu, nu am cuvinte

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
pulpe de pui la cuptor