autor:

dicarmencitta1957

» » Fripturi

Friptura de porc cu cartofi prajiti

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 februarie 2010

Ingrediente
Ingrediente:, 2 fripturi de porc., 500 gr cartofi roz., 300 ml ulei pentru prajit(ulei de palmier nehidrogenat)., sare, roz proaspat macinat,condimentele care le dorim., Eu folosesc tarhon uscat,la cartofi prajiti.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:
Pregatim cartofii pentru prajit,ii curatam,ii taiem si ii vom pune la prajit intr-un ceaun cu ulei,lasand uleiul sa se infierbante.Separat pregatim gratarul cu capac si apa.Se pune apa in gratarul care se pune pe flacara.Punem carnea pe el,acoperim cu capacul si lasam circa 15 minute pe fiecare parte carnea sa se friga.Carnea o verificam,daca este gata doar se vede si cu ochiul liber.Mie imi place carnea sa fie mai frageda,nu prea prajita sau prea uscata.La acest fel de mancare merge si o salata de castraveti acri.Cand toate sunt gata preparate,le vom pune pe platou si vom servi cu o salata de castraveti alaturi.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc cu cartofi prajiti si salata

Friptura de porc cu cartofi prajiti si salata

Cartofii se curata, se spala , se taie (eu am folosit o tabla ondulata), se spala din nou si se scurg

2 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Ficatei rapizi

Ficatei rapizi

Ficateii se spala si se scurg bine. Uleiul se incinge si se adauga rapid ficateii. Se lasa 5 minute

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Foarte apetisante platourile tale.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    Tare delicioasa fripturica.

  • Fara foto

    Elena , 18 februarie 2010

    Felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 2 fripturi de porc.
  • 500 gr cartofi roz.
  • 300 ml ulei pentru prajit(ulei de palmier nehidrogenat).
  • sare, roz proaspat macinat,condimentele care le dorim.
  • Eu folosesc tarhon uscat,la cartofi prajiti.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte apetisante platourile tale.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura pentru Paste