Mod de preparare:
Pregatim cartofii pentru prajit,ii curatam,ii taiem si ii vom pune la prajit intr-un ceaun cu ulei,lasand uleiul sa se infierbante.Separat pregatim gratarul cu capac si apa.Se pune apa in gratarul care se pune pe flacara.Punem carnea pe el,acoperim cu capacul si lasam circa 15 minute pe fiecare parte carnea sa se friga.Carnea o verificam,daca este gata doar se vede si cu ochiul liber.Mie imi place carnea sa fie mai frageda,nu prea prajita sau prea uscata.La acest fel de mancare merge si o salata de castraveti acri.Cand toate sunt gata preparate,le vom pune pe platou si vom servi cu o salata de castraveti alaturi.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii