autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de porc cu kivi

Autor: iacob (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iacob (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Ingrediente
2kg.pulpa porc,condimentele din punga Magica,sare.3 kivi ,3catei usturoi.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea,se face un amestec cu kivi dat pe razatoare si condimentele din punga Magica , usturoi ,se unge bine carnea.Se lasa la rece 45 minute nu mai mult ,se baga bucata de carne in punga magica ,se leaga bine si se pune in tava la cuptor. Cand este gata se scoate se feliaza si se serveste cu cartofi natur.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu kivi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Snitel Michel cu trandafirasi  de cartofi

Snitel Michel cu trandafirasi de cartofi

Cartofii se curata si se taie feliute foarte subtiri. Se pun cate 4-5 feliute in forma de evantai,

16 voturi    25 comentarii
30 min
Fripturi
Friptura de porc umpluta cu ficatei, cu garnitura de varza dulce si cartofi

Friptura de porc umpluta cu ficatei, cu garnitura de varza dulce si cartofi

Carnea de porc o filetam cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit, astfel incat sa obtinem o bucata

4 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2kg.pulpa porc,condimentele din punga Magica,sare.3 kivi ,3catei usturoi.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de miel
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide