autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de porc cu kivi

Autor: iacob (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iacob (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Ingrediente
2kg.pulpa porc,condimentele din punga Magica,sare.3 kivi ,3catei usturoi.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea,se face un amestec cu kivi dat pe razatoare si condimentele din punga Magica , usturoi ,se unge bine carnea.Se lasa la rece 45 minute nu mai mult ,se baga bucata de carne in punga magica ,se leaga bine si se pune in tava la cuptor. Cand este gata se scoate se feliaza si se serveste cu cartofi natur.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu kivi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pasare in sos de vin

Friptura de pasare in sos de vin

Intr-o tigaie mare topim untul la foc mic pina se topeste complect si punem la prajit bucatelele

7 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
FRIPTURA DE PUI

FRIPTURA DE PUI

Copanele se spala, se condimenteaza, se pun in tava. Peste ele se toarna ulei amestecat cu apa si

16 voturi    12 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2kg.pulpa porc,condimentele din punga Magica,sare.3 kivi ,3catei usturoi.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpa de curcan in sos de unt si rosmarin