Friptura de porc cu kivi

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2kg.pulpa porc
  • condimentele din punga Magica
  • sare.3 kivi
  • 3catei usturoi.

Mod de preparare

Se spala carnea,se face un amestec cu kivi dat pe razatoare si condimentele din punga Magica , usturoi ,se unge bine carnea.Se lasa la rece 45 minute nu mai mult ,se baga bucata de carne in punga magica ,se leaga bine si se pune in tava la cuptor. Cand este gata se scoate se feliaza si se serveste cu cartofi natur.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor