Autor:
iacob (Maestru bucatar)
Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009
Ingrediente
2kg.pulpa porc,condimentele din punga Magica,sare.3 kivi ,3catei usturoi.
Dificultate: Medie | Timp: 1h 15 min
Mod de preparare
Se spala carnea,se face un amestec cu kivi dat pe razatoare si condimentele din punga Magica , usturoi ,se unge bine carnea.Se lasa la rece 45 minute nu mai mult ,se baga bucata de carne in punga magica ,se leaga bine si se pune in tava la cuptor. Cand este gata se scoate se feliaza si se serveste cu cartofi natur.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu kivi" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate