Friptura de porc cu vin si varza rosie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g carne deporc (gulas)
  • 1 varza rosie
  • 2 pahare vin rosu
  • 2 linguri ulei
  • 1 punga magica knorr pentru friptura de pui sau porc cu vin
  • 1 ceapa rosie
  • 1 varf crenguta cimbru
  • 1 lingura bulion
  • sare, piper

Mod de preparare

Se taie carnea de porc bucatele si se introduce in punga magica cu condimente, se inchide la gura si se aseaza intr-o tava ce se baga la cuptorul incins.Intre timp taiem varza suvite, ceapa solzisori si le calim intr-o cratocioara cu putin ulei, sare si piper. Spre sfarsit cand s-a inmuiat, adaugam un pahar de vin rosu si mai lasam un timp sa se evapore alcoolul ramanand doar aroma. Adaugam si 1 lingura de bulion sicimbrul si mai lasam sa se schimbe la culoare. E gata cand varza si ceapa sunt moi ca spaghetele iar sosul e aproape maroniu. Verificam la cuptor sa fie patrunsa carnea si adaugam un pahar de vin rosu si lasam punga desfacuta la gura. Dupa inca 10-15 minute scoatem si fripturica de porc. Asezam pe un platou varza pe margine ca un cuib si in mijloc fripturica de porc. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise