Se taie carnea de porc bucatele si se introduce in punga magica cu condimente, se inchide la gura si se aseaza intr-o tava ce se baga la cuptorul incins.Intre timp taiem varza suvite, ceapa solzisori si le calim intr-o cratocioara cu putin ulei, sare si piper. Spre sfarsit cand s-a inmuiat, adaugam un pahar de vin rosu si mai lasam un timp sa se evapore alcoolul ramanand doar aroma. Adaugam si 1 lingura de bulion sicimbrul si mai lasam sa se schimbe la culoare. E gata cand varza si ceapa sunt moi ca spaghetele iar sosul e aproape maroniu. Verificam la cuptor sa fie patrunsa carnea si adaugam un pahar de vin rosu si lasam punga desfacuta la gura. Dupa inca 10-15 minute scoatem si fripturica de porc. Asezam pe un platou varza pe margine ca un cuib si in mijloc fripturica de porc. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii