M-am gândit să pregătesc o friptură în oala de pământ pe care o folosesc de obicei pentru sarmale.
Drept pentru care: am tăiat felii groase cam de un deget carnea,am sărat-o şi am pipărat-o,am tăiat rondele prazul şi morcovii,felii subţiri usturoiul.
Am uns cu o linguriţă de ulei vasul şi am aşezat în straturi: carnea,morcovii,prazul,usturoiul,ultimul strat fiind de legume.
Am adăugat un pahar de apă şi unul de vin roşu.
Am pus capacul şi am dat oala la cupător la foc mediu cca.1 oră şi jumătate.
Când carnea era moale,am pus o conservă de roşii tăiate peste carne şi am mai dat la cuptor cca.15 min.
A ieşit...o buuunătate!
Bon appetit!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii