Friptură de porc înăbuşită

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Friptură de porc înăbuşită

Ingrediente

  • 1,5 kg.pulpă de porc
  • 2 morcovi
  • 1 fir praz
  • usturoi
  • sare,piper,
  • cimbru,oregano
  • ulei 1 linguriţă
  • 1 pahar vin roşu
  • roşii decojite şi tăiate(conservă)

Mod de preparare

M-am gândit să pregătesc o friptură în oala de pământ pe care o folosesc de obicei pentru sarmale.

Drept pentru care: am tăiat felii groase cam de un deget carnea,am sărat-o şi am pipărat-o,am tăiat rondele prazul şi morcovii,felii subţiri usturoiul.

Am uns cu o linguriţă de ulei vasul şi am aşezat în straturi: carnea,morcovii,prazul,usturoiul,ultimul strat fiind de legume.

Am adăugat un pahar de apă şi unul de vin roşu.

Am pus capacul şi am dat oala la cupător la foc mediu cca.1 oră şi jumătate.

Când carnea era moale,am pus o conservă de roşii tăiate peste carne şi am mai dat la cuptor cca.15 min.

A ieşit...o buuunătate!

Bon appetit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor