autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de porc la tava cu varza calita

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Ingrediente
1,5 kg carne de porc, pentru fripturi, 150 ml ulei, 200 ml supa, 150 ml vin, 5 kg varza acra, 300 g untura, sare, piper, dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala carnea, se scurge si se pune intr-o tava, cu ulei, supa si sare. Spre sfirsitul inabusirii se adauga condimentele si se stropeste carnea cu vin. Cind carnea este bine patrunsa se scoate, se portioneaza cite doua bucati la portie si se mentine la cald, in sosul format.

Varza se curata de cotoare, se spala in apa rece se taie in fisii subtiri si se pune la calit in untura infierbintata. Se adauga apoi piperul boabe si se introduce la cuptor pentru cca. 40 minute, timp in care se amesteca pentru a nu se lipi de cratita.

Mentiuni:
Se aseaza in farfurie friptura cu sosul respectiv, peste care se pune varza calita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava cu varza calita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor

Cartofii, nu se curata, se spala bine,bine si se taie in sferturi.Se condimenteaza cu sare si piper

5 voturi    4 comentarii
59h
Fripturi
Ciocanele de pui cu cartofi

Ciocanele de pui cu cartofi

Se face o marinada din sos tiganesc, soia, sare si cimbru in care se pune ciocanele de pui si se

1 vot    0 comentarii
3h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1,5 kg carne de porc
  • pentru fripturi
  • 150 ml ulei
  • 200 ml supa
  • 150 ml vin
  • 5 kg varza acra
  • 300 g untura
  • sare
  • piper
  • dupa gust.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cocos la cuptor