autor:

mariana

» » Fripturi

Friptura de porc la tava

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 octombrie 2006

Ingrediente
carne de porc 7-8 buc, varza de bruxelles, mere, morcovi, ceapa, piper, sare, foi de dafin, 1 cana cu vin rosu, apa, boia, cimbru, foi de dafin, ulei, sau unsoare de porc (dupa preferinta)

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

56 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie felii, se asezoneaza cu sare, piper, vegeta, boia si se aseaza in tava si se pune la cuptor. Se adauga o cana cu apa, iar apoi printre bucatile de carne se asaza felii de mere, morcovi, ceapa si varza de bruxelles. Se pune ulei peste sau o lingura de unsoare de porc. Dupa ce incepe sa se patrunda, se pune o cana de vin rosu, foile de dafin si cimbru.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc la tava

Friptura de porc la tava

Cotletele spalate,uscate cu prosoape de hartie,condimentate din belsug,se pun in tava,se adauga uleiul,sucul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Friptură de porc cu ceapă la tavă

Friptură de porc cu ceapă la tavă

Am pregătit un amestec din 2 căni de apă rece, foi dafin, sare, piper, rozmarin şi usturoiul

4 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2009

    Trebuie sa fie buna si aspectoasa, cred.

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

56 voturi

Ingrediente

  • carne de porc 7-8 buc
  • varza de bruxelles
  • mere
  • morcovi
  • ceapa
  • piper
  • sare
  • foi de dafin
  • 1 cana cu vin rosu
  • apa
  • boia
  • cimbru
  • foi de dafin
  • ulei
  • sau unsoare de porc (dupa preferinta)

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
ciolan cu fasole

ciolan cu fasole

- fasolea boabe se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se pregati mincarea - a doua zi

17 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
tiramisu

tiramisu

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr zahar tos pana se face o crema groasa si mai deschisa la culoare,

3 voturi    2 comentarii
20 min
Torturi
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

2 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie buna si aspectoasa, cred.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi