Carnea se taie felii, se asezoneaza cu sare, piper, vegeta, boia si se aseaza in tava si se pune la cuptor. Se adauga o cana cu apa, iar apoi printre bucatile de carne se asaza felii de mere, morcovi, ceapa si varza de bruxelles. Se pune ulei peste sau o lingura de unsoare de porc. Dupa ce incepe sa se patrunda, se pune o cana de vin rosu, foile de dafin si cimbru.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii