Friptura de pui cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g ciocanele,
  • 1kg cartofi,
  • 50ml ulei de masline,
  • 1/2 pahar apa,
  • sare, piper si boia duce.

Mod de preparare

Se spala ciocanelele de pui, se freaca bine cu sare si se dau prin boia dulce. Se asaza intr-un vas termorezistent. Se curata cartofii, se spala, se taie rondele si se pun in vas, printre ciocanelele de pui.

Se toarna uleiul de masline, se adauga apa, se acopera vasul cu o folie de aluminiu (pe care o intepam din loc in loc cu furculita) si se da la cuptor la foc mic. Cand este aproape gata, se scoate folia si se da focul mai tare, ca sa se rumeneasca carnea.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise