Se spala ciocanelele de pui, se freaca bine cu sare si se dau prin boia dulce. Se asaza intr-un vas termorezistent. Se curata cartofii, se spala, se taie rondele si se pun in vas, printre ciocanelele de pui.
Se toarna uleiul de masline, se adauga apa, se acopera vasul cu o folie de aluminiu (pe care o intepam din loc in loc cu furculita) si se da la cuptor la foc mic. Cand este aproape gata, se scoate folia si se da focul mai tare, ca sa se rumeneasca carnea.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii