autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu carne, Sosuri

Friptura de pui cu gomboti ( galuste)si sos vanatoresc

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 februarie 2009

Ingrediente
Zarzavatul de la o supa de pui sau alta carne, 2 linguri faina, 200 ml smantana, patrunjel verde, 1 lingurita zahar, zeama de lamaie, o cana mare de supa, o foaie de dafin, 3-4 cuisoare

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Dupa ce s-a racit zarzavatul din supa , se da pe razatoarea mare. Supa se da in clocot cu foaia de dafin si cu cuisoarele.
Faina se amesteca cu putin ulei, intr-o tigaie pusa pe foc si se adauga cana de supa pina se face un sos bun.Se adauga zarzavatul razuit si se amesteca pina da un clocot. Se stinge focul si se adauga smantana , patrunjelul verde tocat, zaharul si zeama de lamaie. Se potriveste gustul de sare si piper.
Carnea fiarta din supa se pune pe o farfurie, se adauga gombotii( galustele) din paine si peste sosul vanatoresc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu gomboti ( galuste)si sos vanatoresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Lutica

Lutica

Rosiile si ardeii se coc pe tava la aragaz sau pe gratar dupa care se curata de coaja. Rosiile mai

7 voturi    6 comentarii
1h
Sosuri
Pui cu sos olandez si varza de Bruxelles

Pui cu sos olandez si varza de Bruxelles

Se taie pieptul de pui in 6-7 bucati mai mari si se pune la foc cu o lingura de ulei, Vegeta si putina

18 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009

    Cat de bine arata, mi-ai facut pofta!!!

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • Zarzavatul de la o supa de pui sau alta carne
  • 2 linguri faina
  • 200 ml smantana
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita zahar
  • zeama de lamaie
  • o cana mare de supa
  • o foaie de dafin
  • 3-4 cuisoare

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Cat de bine arata, mi-ai facut pofta!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Paste cu ciuperci delicioaseee