Se pune orezul intr-o cratita cu 2-3 cani de apa si se adauga cubul de concentrat faramat. Apa trebuie sa depaseasca orezul cu 2-3 degete. Dupa ce incepe sa fiarba, se lasa pe foc inca 15 min. Se incinge un gratar si se asezoneaza carnea de pui cu sare si piper si condimente de pui cu ierburi aromate. Prajeste carnea cate 10 min pe fiecare parte sau pana ce este facuta pe gustul tau. Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga ceapa, se lasa pana devine usor maronie, se adauga usturoi si se mai lasa putin, se adauga chimenul, coriandrul si orezul. se amesteca bine, apoi se adauga si pantrunjelul. Se lasa pe foc cateva minute amestecand din cand in cand. Se serveste alaturi de friptura de pui si felii de lamaie. Pofta buna!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii