Se pune orezul intr-o cratita cu 2-3 cani de apa si se adauga cubul de concentrat faramat. Apa trebuie sa depaseasca orezul cu 2-3 degete. Dupa ce incepe sa fiarba, se lasa pe foc inca 15 min. Se incinge un gratar si se asezoneaza carnea de pui cu sare si piper si condimente de pui cu ierburi aromate. Prajeste carnea cate 10 min pe fiecare parte sau pana ce este facuta pe gustul tau. Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga ceapa, se lasa pana devine usor maronie, se adauga usturoi si se mai lasa putin, se adauga chimenul, coriandrul si orezul. se amesteca bine, apoi se adauga si pantrunjelul. Se lasa pe foc cateva minute amestecand din cand in cand. Se serveste alaturi de friptura de pui si felii de lamaie. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii