autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de pui cu orez

Autor: isabella (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: isabella (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 24 noiembrie 2009

Ingrediente
, 100g orez,, , 1 cub concentrat de legume,, , 8 pulpe de pui,, , o lingura ulei de masline,, , o ceapa tocata,, , 1 catel de usturoi feliat,, , o lingurita chimen,, , o lingurita coriandru,, , o lingura pantrunjel tocat,, , o lamaie taiata felii,, , sare,, , piper.,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare


Se pune orezul intr-o cratita cu 2-3 cani de apa si se adauga cubul de concentrat faramat. Apa trebuie sa depaseasca orezul cu 2-3 degete. Dupa ce incepe sa fiarba, se lasa pe foc inca 15 min. Se incinge un gratar si se asezoneaza carnea de pui cu sare si piper si condimente de pui cu ierburi aromate. Prajeste carnea cate 10 min pe fiecare parte sau pana ce este facuta pe gustul tau. Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga ceapa, se lasa pana devine usor maronie, se adauga usturoi si se mai lasa putin, se adauga chimenul, coriandrul si orezul. se amesteca bine, apoi se adauga si pantrunjelul. Se lasa pe foc cateva minute amestecand din cand in cand. Se serveste alaturi de friptura de pui si felii de lamaie. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Orez la cuptor cu friptura de pui

Orez la cuptor cu friptura de pui

Am avut un pui de tara pe care l-am impartit in doua. Din tacamuri am facut un borsulet de dovlecei,

5 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Friptura de pui cu orez si legume

Friptura de pui cu orez si legume

Se ia un piept de pui, se spala si se freaca cu condimente peste tot, se pune in punga magica cu

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100g orez,
  • 1 cub concentrat de legume,
  • 8 pulpe de pui,
  • o lingura ulei de masline,
  • o ceapa tocata,
  • 1 catel de usturoi feliat,
  • o lingurita chimen,
  • o lingurita coriandru,
  • o lingura pantrunjel tocat,
  • o lamaie taiata felii,
  • sare,
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de porc in saramura de bere