autor:

Sidy

» » Fripturi

Friptura de pui cu stafide, ananas si carnati

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 februarie 2009

Ingrediente
Carne de pui, 100 g stafide, felii de ananas, 200 g carnat afumat, ardei gras in 3 culori, cartofi, usturoi, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Intr-o tava unsa cu putin ulei se aseaza cartofii curatati si taiati in 4, peste ei bucatile de carne facute cu sare si piper,felii de ananas, apoi fasii de ardei colorati, faliile de carnati deasupra.Se presara stafidele peste toate ingredientele din tava si la sfarsit de adauga mujdeiul de usturoi, presarat peste toate .Cine doreste poate sa puna ingredientele acestea intr-o punga Knorr.
Se introduce la cuptorul dinainte incalzit, pina se prajeste carnea si cartofii.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu stafide, ananas si carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ostropel din carne de pui

Ostropel din carne de pui

Pulpele se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia si marar. Se

17 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Muschi la tava cu legume

Muschi la tava cu legume

Crestati muschiuletii, pe 3/4 din circumferinta, felii de 1,5-2 cm grosime (sa nu taiati de tot,

3 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Cred ca este delicioasa!

  • Alisea

    Alisea (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

    Nu sunt adepta fructelor amestecate cu mancarea, dar....o sa incerc. Am o presimitre ca este delicioasa reteta.

    • Fara foto

      vera , 13 iulie 2009

      Trebuie sa fie tare bun!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

      Aahhhhhhhhhhhhh ce bine arata,felicitari,draga Sidy.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

      Gustos si aspectos, draga Sidy!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

      Imi place combinatia folosita...,arata foarte bine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • Carne de pui
  • 100 g stafide
  • felii de ananas
  • 200 g carnat afumat
  • ardei gras in 3 culori
  • cartofi
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptură cu pachețele de cartofi, piure de țelină și ceapă caramelizată