Friptura de pui la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Friptura de pui la cuptor

Ingrediente

  • 1 -2 lingurite cu boia iute
  • putin piper negru boabe
  • sare
  • 1-2 lingurite cu ulei de masline
  • 4 pulpe intregi (de pui)
  • 2-3 lingurite cu pasta de rosii
  • apa cat sa stea carnea in tava si putina verdeata pentru decor.

Mod de preparare

Pulpele se spala, se inaltura grasimea vizibila. Se ung cu putin ulei, sare, piper si boia iute. Se asaza intr-o tava termorezistenta, se adauga pasta dizolvata in apa si inca putina apa, adica atat cat sa stea friptura in apa. Se preincalzeste cuptorul si se baga tava in cuptor. Friptura va sta la foc mediu, circa 30 de minute.

Daca doriti si mai multa savoare, dar nu va intereseaza caloriile, puteti adauga, cand sosul a mai scazut, circa 1/2 de pahar cu vin alb. Dar doar daca nu va intereseaza numarul de calorii. Inainte de servire, se mai adauga sare, piper si inca putina boia, dupa gust, Se presara putina verdeata proaspata. Puteti adauga rozmarin, patrunjel sau cimbru.

Pofta buna si un Paste luminat!

Cu drag,

Stama Madalina.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise