autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de purcel de lapte

Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Ingrediente
1 purcel de lapte de 2-3 kg, 5 catei de usturoi, 5 frunze de dafin, 50 gr grasime de porc, 1 punga knorr penru porc cu vin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se aseaza purcelul de lapte cu burta in sus in punga si apoi in tava. Se amesteca intr-un castron usturoiul, dafinul si condimentul knorr. Se face o pasta adaugandu-se la final grasimea de porc. Se unge purcelul de lapte cu acest sos si se baga la cuptor pentru 1 ora. Daca nu este foarte crocant se mai lasa la cuptor inca 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de purcel de lapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ostropel din carne de pui

Ostropel din carne de pui

Pulpele se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia si marar. Se

15 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Snitel pui cubulete

Snitel pui cubulete

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete de marime medie - astfel taiat, puiul se va patrunde

2 voturi    2 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Silion Claudia , 30 decembrie 2013

    de revel fac purcelusu!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 purcel de lapte de 2-3 kg
  • 5 catei de usturoi
  • 5 frunze de dafin
  • 50 gr grasime de porc
  • 1 punga knorr penru porc cu vin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui pe pat de cartofi