Carnea se spala, se scurge, se sareaza, se condimenteaza si se aseaza intr-o tava cu ulei si adaos de supa, apoi se introduce la cuptor. Din timp in timp se stropeste cu sosul format. Spre sfirsitul inabusirii se stropeste cu vin pe toata suprafata carnii. Cind este gata patrunsa si se infige usor furculita, se scoate, se raceste, se portioneaza si se mentine la cald in sosul format. Brinza de vaci se amesteca cu telemeaua framintata, cu grisul si ouale batute spuma. Se omogenizeaza bine compozitia. Din aceasta compozitie se formeaza galuste, cu lingura, care se pun direct in apa clocotita cu sare si se fierb cca 10 - 15 minute. Se scurg si se adauga in sosul de smintina. Se mai fierb 5 minute, pastrindu-se la cald. Friptura se serveste in farfurie sau pe platou cu sosul respectiv si galustele cu sosul de smintina.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii