Carnea se spala, se scurge, se condimenteaza si se inabusa la cuptor, intr-o tava cu ulei si adaos de supa. In timpul inabusirii se stropeste carnea cu sosul format. Spre sfirsitul inabusirii se stropeste cu vin pe toata suprafata carnii. Cind este bine patrunsa, se scoate, se raceste si se portioneaza, mentininandu-se la cald, in sosul format, pina la servire. Legumele se pun la fiert in apa cu sare, cind sint aproape fierte se adauga mazarea fiarta. Dupa ce au fiert toate legumele, se strecoara si se paseaza sau se trec prin masina de tocat. In pasta formata se adauga laptele fiert si 1/2 din cantitatea de unt si se amesteca bine compozitia pina la ornogenizare. Se verifica gustul si se pune restul de unt deasupra. Se serveste in farfurie sau pe platou, cu sosul respectiv si piureul de legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii