Carnea se fierbe apoi legumele se taie cubulete se pune apa la fiert cu condimentele, sare, piper, foi de dafin, se adauga radacinoasele, apoi ceapa si usturoiul zdrobit.
Dupa ce fierbe se da la racit si se adauga otetul cu vinul, se aseaza carnea in vas si se toarna marinata racita. Se infoliaza vasul si se baga la frigider 48 ore.
Dupa doua zile, se scoate carnea, se scurge, se incinge uleiul si se trage bucata de carne in ulei, treptat se adauga apa tigaia in care se prajeste sa fie cu capac sa se innabuseasca. Cand intra furculita usor, carnea este fiarta.
Din legume se face o pasta , pasati legumele mai adaugati o lingura de ulei, pasta de legume o diluati cu apa calduta, adaugati sosul de rosii, trageti un clocot la sos apoi puneti feliile de carne.
Se poate servi cu garnituri de cartofi sau orez. Daca nu vreti sa fierbeti carnea folositi punga Knorr Magic pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii