autor:

zana b.

» » Fripturi

Friptura de vitel in stil asiatic

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
150ml sos de soia,100ml otet de mere,500ml vin alb,15g ghimbir,1 ardei iute,1 fir de praz,2 cepe, lingurita coriandru boabe,1 kg pulpa de vitel,1 l supa,sare,piper,2 linguri ulei de soia

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Sosul de soia se amesteca cu otet si vin.Ghimbirul se decojeste si se rade.Ardeiul iute se taie cubulete.Prazul se taie fasii.
Se toaca ceapa si se amesteca cu ghimbir,ardei iute ,praz si coriandru si se adauga totul la sosul de soia,formandu-se o marinata in care punem carnea de vitel;turnam supa cat sa acopere carnea.Se lasa carnea sa se marineza 2 zile,la frigider,timp in care se intoarce o singura data.
Se scoate carnea din marinata,se sterge,se sareaza si se pipereaza.
Se pune carnea intr-un vas cu ulei la prajit,in cuptorul incins;se prajesc putin alaturi de carne si legumele din marinata ,care se scurg de zeama.Dupa un timp scurt se scot si se tin la cald.
Se toarna peste carne 1/2 din cantitatea de marinata,se acopera vasul si se coace friptura inabusit cca.90 minute.Se intoarce o singura data in acest timp si se stropeste cu marinata(daca este nevoie se mai adauga marinata).
Se scoate friptura din vas,se taie felii si se serveste cu legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel in stil asiatic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe la cuptor cu mamaliguta

Pulpe la cuptor cu mamaliguta

Asez pulpele intr-un vas de yena uns cu unt,le stropesc cu un sos obtinut din ulei,zeama de lamaie,

4 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Friptura de iepure cu sos de busuioc

Friptura de iepure cu sos de busuioc

Pasul 1 Pregatim aragazul si o tigaie in care punem uleiul de masline. Adaugam bucatile de iepure,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 150ml sos de soia,100ml otet de mere,500ml vin alb,15g ghimbir,1 ardei iute,1 fir de praz,2 cepe, lingurita coriandru boabe,1 kg pulpa de vitel,1 l supa,sare,piper,2 linguri ulei de soia

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc