Se feliaza bucata de carne de vitel, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, apoi se aseaza in vasul de yena, uns in avans cu putin ulei. Taiem apoi ciupercile si cartofii felii, imprastiindu-i in vasul de yena, peste carne. Intre timp, preincalzim cuptorul. Inainte de a baga vasul in cuptor, adaugam o jumatate de cana de apa (in functie de marimea vasului yena, puneti apa cat este necesar).Se lasa la cuptor timp de 1h30 min ( apa trebuie sa scada in timpul acesta), dupa care adaugam sosul facut din :usturoiul pisat, sare , piper(dupa gust) si vinul rosu.Se mai lasa inca 10 minute, pentru a intra sosul in carne. Daca doriti sa adaugati bulionul, il puteti amesteca cu restul sosului, inainte de a-l pune in vasul yena.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii