autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura galbioara

Autor: liviu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liviu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Ingrediente
7 linguri de mustar dulce, 1 lingura cu varf de curry, 1 pachetel de sofran, 1 piept de pui, 100 g unt, 1 pahar vin alb demisec, piper alb, rozmarin verde, 1 punga magica knorr pt.pui picant

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare


Se face un amestec de mustar, ulei, curry si sofran. Se taie bucati patratoase pieptul de pui si se dau prin acest amestec. Se pun in punga magica pentru pui picant si se baga la cuptorul incins pentru 25-30 de minute. Spre sfarsit se adauga siuntul, vinul alb si rozmarinul si se mai lasa 10 minute, apoi se serveste sosul si friptura galbiora calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura galbioara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulada de Piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei

Rulada de Piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei

Pieptii de pui se bat sa se faca mai mari si mai subtiri, separat se pregateste dressingul sin:150

14 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi
Miel la gratar

Miel la gratar

Se spala bine carnea, se usuca cu un prosop uscat. Se rade ghimbirul(o bucatica de circa jumatate

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 7 linguri de mustar dulce
  • 1 lingura cu varf de curry
  • 1 pachetel de sofran
  • 1 piept de pui
  • 100 g unt
  • 1 pahar vin alb demisec
  • piper alb
  • rozmarin verde
  • 1 punga magica knorr pt.pui picant

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gratar de porc cu sos de hrean si smantana