autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura galbioara

Autor: liviu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liviu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Ingrediente
7 linguri de mustar dulce, 1 lingura cu varf de curry, 1 pachetel de sofran, 1 piept de pui, 100 g unt, 1 pahar vin alb demisec, piper alb, rozmarin verde, 1 punga magica knorr pt.pui picant

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare


Se face un amestec de mustar, ulei, curry si sofran. Se taie bucati patratoase pieptul de pui si se dau prin acest amestec. Se pun in punga magica pentru pui picant si se baga la cuptorul incins pentru 25-30 de minute. Spre sfarsit se adauga siuntul, vinul alb si rozmarinul si se mai lasa 10 minute, apoi se serveste sosul si friptura galbiora calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura galbioara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rata cu sos de portocale

Rata cu sos de portocale

Ratele se curata bine de eventualele pene,se sterg bine de apa cu un servet din harie,apoi se pun

7 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Fripturi
Friptura de pui cu lamaie, si cartofi copti cu usturoi

Friptura de pui cu lamaie, si cartofi copti cu usturoi

In primul rand va urez tuturor "La multi ani!", sa aveti un an mai bun si plin de impliniri pe toate

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 7 linguri de mustar dulce
  • 1 lingura cu varf de curry
  • 1 pachetel de sofran
  • 1 piept de pui
  • 100 g unt
  • 1 pahar vin alb demisec
  • piper alb
  • rozmarin verde
  • 1 punga magica knorr pt.pui picant

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptură de porc cu mere-pentru Crăciun-