autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura impletita cu trei feluri de carne

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
1 kg Porc, 1 kg Vita, 1 kg Piept Pui, 50 ml Ulei, 250 ml Apa, 250 ml Vin, 30 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea fasii cam de 10 cm, se pun alternativ o bucata porc, una bucata pui si o bucata vitel, se prind la un capat cu o scobitoare, se pune piper, busuioc, si Maggi Intensavor, se impletesc si se leaga la celalalt capat cun o scobitoare, se repeta opertia pana se termina carnea, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se pune o cana de apa si se baga la cuptorul incins. Dupa 20 de minute se adauga o cana de vin rosu, se mai tine inca 15 minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura impletita cu trei feluri de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi Frantuzesti

Cartofi Frantuzesti

Cartofi se fierb in coaja, in vas separat se fierb ouale. Se decojesc cartofi se taie felii, la fel

58 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu morcov in suc de portocale

Piept de pui cu morcov in suc de portocale

Din cele 2 portocale se obtine un suc proaspat.Pieptul de pui se spala bine in apa rece,se curata

11 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg Porc
  • 1 kg Vita
  • 1 kg Piept Pui
  • 50 ml Ulei
  • 250 ml Apa
  • 250 ml Vin
  • 30 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Cartofi taranesti la cuptor - reteta casei