Se taie carnea fasii cam de 10 cm, se pun alternativ o bucata porc, una bucata pui si o bucata vitel, se prind la un capat cu o scobitoare, se pune piper, busuioc, si Maggi Intensavor, se impletesc si se leaga la celalalt capat cun o scobitoare, se repeta opertia pana se termina carnea, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se pune o cana de apa si se baga la cuptorul incins. Dupa 20 de minute se adauga o cana de vin rosu, se mai tine inca 15 minute. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii