autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura impletita cu trei feluri de carne

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
1 kg Porc, 1 kg Vita, 1 kg Piept Pui, 50 ml Ulei, 250 ml Apa, 250 ml Vin, 30 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea fasii cam de 10 cm, se pun alternativ o bucata porc, una bucata pui si o bucata vitel, se prind la un capat cu o scobitoare, se pune piper, busuioc, si Maggi Intensavor, se impletesc si se leaga la celalalt capat cun o scobitoare, se repeta opertia pana se termina carnea, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se pune o cana de apa si se baga la cuptorul incins. Dupa 20 de minute se adauga o cana de vin rosu, se mai tine inca 15 minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura impletita cu trei feluri de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui Hawai

Piept de pui Hawai

Fileurile de pui, sarate, piperate si parfumate cu praf de curry, se prajesc scurt in ulei, pe ambele

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Tocana bunicii

Tocana bunicii

Mod de preparare: Sosul il pregatim in ceaun, se incinge uleiul si se calesc rosiile taiate potrivit

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg Porc
  • 1 kg Vita
  • 1 kg Piept Pui
  • 50 ml Ulei
  • 250 ml Apa
  • 250 ml Vin
  • 30 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI INVELIT IN CASCAVAL