Friptura impletita cu trei feluri de carne

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 kg Porc
  • 1 kg Vita
  • 1 kg Piept Pui
  • 50 ml Ulei
  • 250 ml Apa
  • 250 ml Vin
  • 30 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor

Mod de preparare

Se taie carnea fasii cam de 10 cm, se pun alternativ o bucata porc, una bucata pui si o bucata vitel, se prind la un capat cu o scobitoare, se pune piper, busuioc, si Maggi Intensavor, se impletesc si se leaga la celalalt capat cun o scobitoare, se repeta opertia pana se termina carnea, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se pune o cana de apa si se baga la cuptorul incins. Dupa 20 de minute se adauga o cana de vin rosu, se mai tine inca 15 minute. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise