autor:

Cezar

» » Fripturi

Friptură în bere

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2013

Ingrediente
-1,5 kg carne de porc (spată, pulpă, cotlet, mușchiuleț), -2-3 pahare de bere, -jumătate de linguriță de boabe de piper, -2-3 frunze de dafin, -2 roșii, -2 căței de usturoi, -2-3 linguri de ulei, -sare după gust, -o cană de apă.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucata de carne se păstrează întreagă. Într-o oală se pune uleiul la încins și se prăjește puțin carnea pe toate părțile până își schimbă culoarea. Se stinge cu 2 pahare de bere, se condimentează, după care se adaugă o cană de apă și se bagă în cuptor, acoperită cu folie de aluminiu, pentru aproximativ 3 ore. Când carnea este deja moale și se rupe ușor cu furculița, se adaugă ardeiul tăiat mărunt, roșiile decojite, ceapa și usturoiul curățat. Se mai adaugă jumătate de pahar de bere și se mai lasă încă 15 minute la cuptor.
Se poate servi cu cartofi natur împreună cu salată verde și legumele de la cuptor.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură în bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc in saramura de bere

Friptura de porc in saramura de bere

Ceapa si usturoiul se curata. Ceapa se taie inele,usturoiul se taie/zdrobeste si se pun intr-un

11 voturi    5 comentarii
3h
Fripturi
Friptura de porc in sos de bere

Friptura de porc in sos de bere

Incingeti uleiul intr-o cratita incapatoare(care sa o puteti da la cuptor),puneti ceapa si usturoiul

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -1,5 kg carne de porc (spată
  • pulpă
  • cotlet
  • mușchiuleț)
  • -2-3 pahare de bere
  • -jumătate de linguriță de boabe de piper
  • -2-3 frunze de dafin
  • -2 roșii
  • -2 căței de usturoi
  • -2-3 linguri de ulei
  • -sare după gust
  • -o cană de apă.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Miel de paste din insula Pserimos