Se taie bucati dreptunhgiulare de muschi si felii groase de kaiser, se dau cu ulei si se presara condiment din punga magica pe ele, se suprapun si se invelesc in frunzele de vita de vie oparite in prealabil in apa cu sare. Se leaga ca si sarmalele. Se pune totul in punga magica si se amesteca cu condimentele ramase. Se lasa la cuptor 45 de minute si apoi se servesc cu smanatana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii