autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura in frunze

Autor: liviu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liviu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 decembrie 2009

Ingrediente
12 frunze de vita de vie, 1 bucata muschi porc, 1 bucata de kaiser, 1 pungamagica knorr pt.friptura cu vin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare


Se taie bucati dreptunhgiulare de muschi si felii groase de kaiser, se dau cu ulei si se presara condiment din punga magica pe ele, se suprapun si se invelesc in frunzele de vita de vie oparite in prealabil in apa cu sare. Se leaga ca si sarmalele. Se pune totul in punga magica si se amesteca cu condimentele ramase. Se lasa la cuptor 45 de minute si apoi se servesc cu smanatana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura in frunze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu ghimbir, lămâie şi miere

Piept de pui cu ghimbir, lămâie şi miere

Pieptul de pui tăiat în bucăţi potrivite, curăţat de pieliţă îl puneţi intr-un bol curat.

2 voturi    5 comentarii
1h 5 min
Fripturi
Rulada Serrano de curcan

Rulada Serrano de curcan

Baby carrots le punem la fiert in apa cu sare, in timp ce feliem ardeiul gras si condimentam feliile

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 12 frunze de vita de vie
  • 1 bucata muschi porc
  • 1 bucata de kaiser
  • 1 pungamagica knorr pt.friptura cu vin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulouri din pulpa de pui la cuptor