autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura in frunze

Autor: liviu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liviu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 decembrie 2009

Ingrediente
12 frunze de vita de vie, 1 bucata muschi porc, 1 bucata de kaiser, 1 pungamagica knorr pt.friptura cu vin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare


Se taie bucati dreptunhgiulare de muschi si felii groase de kaiser, se dau cu ulei si se presara condiment din punga magica pe ele, se suprapun si se invelesc in frunzele de vita de vie oparite in prealabil in apa cu sare. Se leaga ca si sarmalele. Se pune totul in punga magica si se amesteca cu condimentele ramase. Se lasa la cuptor 45 de minute si apoi se servesc cu smanatana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura in frunze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA

PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA

Pieptii de pui se spala, se portioneaza, se sareaza, se pipereaza si condimenteaza dupa gust si se

13 voturi    12 comentarii
45 min
Fripturi
Friptura de miel in folie de aluminiu

Friptura de miel in folie de aluminiu

Bucatile de carne spalate se condimenteaza si se sareaza bine, se lasa cateva minute sa isi traga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 12 frunze de vita de vie
  • 1 bucata muschi porc
  • 1 bucata de kaiser
  • 1 pungamagica knorr pt.friptura cu vin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui pe pat de cartofi