autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura in frunze

Autor: liviu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liviu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 decembrie 2009

Ingrediente
12 frunze de vita de vie, 1 bucata muschi porc, 1 bucata de kaiser, 1 pungamagica knorr pt.friptura cu vin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare


Se taie bucati dreptunhgiulare de muschi si felii groase de kaiser, se dau cu ulei si se presara condiment din punga magica pe ele, se suprapun si se invelesc in frunzele de vita de vie oparite in prealabil in apa cu sare. Se leaga ca si sarmalele. Se pune totul in punga magica si se amesteca cu condimentele ramase. Se lasa la cuptor 45 de minute si apoi se servesc cu smanatana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura in frunze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ciocanele apetisante

Ciocanele apetisante

ciocanelele se parlesc de fulgi apoi se spala cu apa rece ,se aseaza intr-o tava peste ele se pune

3 voturi    9 comentarii
1h
Fripturi
PLATOU CALD MUNTENESC

PLATOU CALD MUNTENESC

Cascavalul se taie sub forma de triunghiuri, de grosime potrivita, se impesmeteaza ( respectand regula

4 voturi    7 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 12 frunze de vita de vie
  • 1 bucata muschi porc
  • 1 bucata de kaiser
  • 1 pungamagica knorr pt.friptura cu vin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Fripturica de pui cu cartofi aromati