autor:

mariana

» » Fripturi

Friptura la tava cu ciuperci

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 decembrie 2008

Ingrediente
- carne de porc, - carnati de casa, - ciuperci, varza de bruxelles, - condimente, sare, piper, boia,, - 1 lingura ulei, - 1 cana cu vin rosu

Dificultate: Medie Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc taia in 3-4 buc. Se condimenteaza si se pune in tava impreuna cu carnatii de casa. Printre carne si carnati se aseaza varza de bruxelles si ciupercile. Se pune apa cat sa treaca peste carne si 1 lingura ulei si se da la cuptor.

Dupa 30 min se pune peste friptura 1 cana cu vin rosu. Se mai lasa 10-15 min sa scada putin sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la tava cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura November

Friptura November

Se incinge cuptorul. Se taie carnea de porc bucati maricele si se pune in punga magica cu condimentele.

5 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi
Fleica la gratar

Fleica la gratar

Cu o zi inainte de 1 Mai i-am cintat toata ziua sotului meu ca vreau si eu mici de 1 Mai!!! Toate

10 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • - carne de porc
  • - carnati de casa
  • - ciuperci
  • varza de bruxelles
  • - condimente
  • sare
  • piper
  • boia,
  • - 1 lingura ulei
  • - 1 cana cu vin rosu

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
ciolan cu fasole

ciolan cu fasole

- fasolea boabe se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se pregati mincarea - a doua zi

17 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
tiramisu

tiramisu

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr zahar tos pana se face o crema groasa si mai deschisa la culoare,

3 voturi    2 comentarii
20 min
Torturi
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

2 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gratar de porc cu ceapa rosie