Carnea de porc taia in 3-4 buc. Se condimenteaza si se pune in tava impreuna cu carnatii de casa. Printre carne si carnati se aseaza varza de bruxelles si ciupercile. Se pune apa cat sa treaca peste carne si 1 lingura ulei si se da la cuptor.
Dupa 30 min se pune peste friptura 1 cana cu vin rosu. Se mai lasa 10-15 min sa scada putin sosul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii