Vasul de lut se scufunda in chiuveta plina cu apa timp de 20 min., in acest timp pregatim puiul. Taiem cateii de usturoi in doua si ii introducem aleator in pui prin gaurile facute cu varful unui cutit , Il frecam pe ambele parti cu ulei il condimentam cu sare , piper si condimentele pentru pui. Scoatem vasul din apa si introducem puiul cu fata in jos, adaugam cana de apa si cele 3,4 foi de dafin, punem capacul si-l bagam la cuptor 30 min la foc mediu spre mare. Dupa timpul scurs scoatem cu mare atentie vasul din cuptor, inlaturand capacul, intoarcem puiul punem capacul la loc si-l bagam din nou 45 min la cuptor ,lasand fara capac ultimele 10 minute pt a prinde crusta si culoare. Se serveste cald cu garnitura de piure si salata de varza dulce si binenteles cu o bere rece. POFTA BUNA

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii