autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura pui picant

Autor: Estera Flori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Estera Flori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Ingrediente
-Knorr punga magica pentru friptura de pui picant, -4 ciocanele de pui, -150 gr.ceapa, -100 gr. morcov, -100 gr.telina, -50 gr.pasta tomate, -50 ml.ulei,i lingura faina,piper,cimbru,sare., -600 ml.supa de pui Knorr

Dificultate: Medie Timp: 1h

16 voturi

Mod de preparare

Se pregateste carnea de pui conform instructiunilor in punga magica pentru friptura de pui picant Knorr.
In sosul ramas din punga se adauga uleiul si se inabuse ceapa,morcovi si telina toate taiat marunt.Se adauga faina si pasta de tomate dizolvate in putina supa,restul de supa,piperul,sarea si cimbru si se fierbe 30 minute.
Sosul rezultat se paseaza peste bucatile de carne se da cateva clocote si se ia vasul de pe foc.
Se poate servi cu garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura pui picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Iepure la tava

Iepure la tava

Se portioneaza iepurele si se lasa la marinat pana a douazi astfel; bucatile de iepure se pune in

3 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi
Pulpe de pui la gratar cu Cartofi si Mazare Noua

Pulpe de pui la gratar cu Cartofi si Mazare Noua

Cartofii noii se curata dupa care se spala, mazarea se curata boabele din pastai si se spala, se

12 voturi    1 comentariu
50 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

16 voturi

Ingrediente

  • -Knorr punga magica pentru friptura de pui picant
  • -4 ciocanele de pui
  • -150 gr.ceapa
  • -100 gr. morcov
  • -100 gr.telina
  • -50 gr.pasta tomate
  • -50 ml.ulei,i lingura faina,piper,cimbru,sare.
  • -600 ml.supa de pui Knorr

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi