Spalam pulpele apoi le punem intr-o tava,printre ele asezam carnea de porc taiat bucatele.Curatam morcovul il spalam apoi taiat feli subtiri punem in tava printre pulpe si carne,catei de usturoi taiat marunt pus tot in tava,rosile taiate feliute,punem sare,piper si condimente pentru friptura dupa gust,punem 100 ml ulei apoi 200 ml vin rosu,peste care adaugam 500 ml apa,taiem si ceapa marunt adaugind-o peste tot in tava.Se pune la cuptor 1 ora.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii