Spalam pulpele apoi le punem intr-o tava,printre ele asezam carnea de porc taiat bucatele.Curatam morcovul il spalam apoi taiat feli subtiri punem in tava printre pulpe si carne,catei de usturoi taiat marunt pus tot in tava,rosile taiate feliute,punem sare,piper si condimente pentru friptura dupa gust,punem 100 ml ulei apoi 200 ml vin rosu,peste care adaugam 500 ml apa,taiem si ceapa marunt adaugind-o peste tot in tava.Se pune la cuptor 1 ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii