Spalam pulpele apoi le punem intr-o tava,printre ele asezam carnea de porc taiat bucatele.Curatam morcovul il spalam apoi taiat feli subtiri punem in tava printre pulpe si carne,catei de usturoi taiat marunt pus tot in tava,rosile taiate feliute,punem sare,piper si condimente pentru friptura dupa gust,punem 100 ml ulei apoi 200 ml vin rosu,peste care adaugam 500 ml apa,taiem si ceapa marunt adaugind-o peste tot in tava.Se pune la cuptor 1 ora.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii