autor:

Georgiana

» » Fripturi

Fripura pulpe de pui si carne de porc

Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 ianuarie 2010

Ingrediente
10 pulpe pui inferioare, 500 gr. carne porc, 2 legaturi ceapa verde, 1 morcov, 1 capatina usturoi, 200 ml vin rosu, 100 ml ulei, 2 rosii, 500 ml apa, sare, pentru friptura

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

12 voturi

Mod de preparare

Spalam pulpele apoi le punem intr-o tava,printre ele asezam carnea de porc taiat bucatele.Curatam morcovul il spalam apoi taiat feli subtiri punem in tava printre pulpe si carne,catei de usturoi taiat marunt pus tot in tava,rosile taiate feliute,punem sare,piper si condimente pentru friptura dupa gust,punem 100 ml ulei apoi 200 ml vin rosu,peste care adaugam 500 ml apa,taiem si ceapa marunt adaugind-o peste tot in tava.Se pune la cuptor 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fripura pulpe de pui si carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe crocante si picante

Pulpe crocante si picante

Se pun pulpele la fiert in apa cu putina sare.Se da cascavalul prin razatoarea cu gauri mici, se

3 voturi    2 comentarii
40 min
Fripturi
Cotlete de berbecut

Cotlete de berbecut

Se spala bine coastele si se curata legumele.Apoi cu ajutorul unui cutit inpingem carnea din varful

3 voturi    4 comentarii
1h 35 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Fogheanu , 06 iulie 2014

    bun bun

  • Fara foto

    Agustin Pop , 25 mai 2014

    acum este la cuptor si incep a saliva

  • Georgiana

    Georgiana (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2013

    nu am cupor electric

    • Fara foto

      Nina Mihelli , 17 noiembrie 2013

      La cate grade preincalzit cuptorul????

    • Fara foto

      Miorita Mihes , 13 noiembrie 2013

      si eu am facut sant super bune

    • Fara foto

      Barbascu Vasile , 13 noiembrie 2013

      Un vin sec si sa ai pofta!

    • Fara foto

      Victoria Florentina Toma , 13 noiembrie 2013

      Cuptorul preincalzit,la cate grade?Multumesc!

    • roxana

      roxana (Chef de cuisine) , 06 februarie 2010

      foarte buna mancarea am incercato si eu

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

      Imi lasa gura apa

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Combinatia este minunata,mmmmm cred ca au fost un deliciu.Nota 10 cu felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana
Supa de legume cu galuste

Supa de legume cu galuste

Se pune apa la foc,se curata legumele,se taie feliute,ceapa intreaga,cartofi in 4 si le punem la

15 voturi    7 comentarii
1h
Supe de legume
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Se pune apa putin la incalzit. Punem intr-un ligheam cubuletu de drojdie,adaugam apa calduta,uleiu,si

26 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Curatam cartofii si ii dam prin razatoarea mare, ii punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei,

1 vot    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Georgiana (Chef de cuisine)

nu am cupor electric

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Muschi la cuptor cu garniturã de fasole neagrã si bacon (Lombo à Brasileira com feijão preto)