autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Fructe de mare cu sos

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
500 gr peste de ocean, 250 gr fructe de mare, o cana jumatate apa, jumatate pahar vin alb sec, un virf de lingurita cimbru tocat, o ceapa mica tocata, o mina ciuperci taiate marunt, 100 grame unt, 3 lingurite faina, o cana jumatate lapte, 2 lingurite patrunjel tocat, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Se pune pestele intr-un vas cu apa, vinul si cimbrul si se lasa pe foc 8 minute sau pina ce carnea se desface fisii cu usurinta. Separat, se soteaza ciupercile si ceapa in unt. Se adauga faina si se amesteca bine. Se ia vasul de pe foc si se adauga, treptat, laptele caldut. Se pune vasul din nou pe foc si se lasa inca un minut dupa ce incepe sa fiarba. Se adauga pestele, cu sosul, fructele de mare, se sareaza si se pipereaza. Se lasa pe foc cinci minute. Se presara patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
paste cu fructe de mare in sos de rosii

paste cu fructe de mare in sos de rosii

Fructele de mare se pun la fiert si se lasa sa dea cateva clocote (cam 3 minute). Sosul se pregateste

16 voturi    1 comentariu
40 min
Paste si pizza
Platou cu fructe de mare

Platou cu fructe de mare

Preparare: am adaptat aceasta reteta dupa o reteta gasita pe net pentru noix de St Jacques care era

10 voturi    5 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 500 gr peste de ocean
  • 250 gr fructe de mare
  • o cana jumatate apa
  • jumatate pahar vin alb sec
  • un virf de lingurita cimbru tocat
  • o ceapa mica tocata
  • o mina ciuperci taiate marunt
  • 100 grame unt
  • 3 lingurite faina
  • o cana jumatate lapte
  • 2 lingurite patrunjel tocat
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Rasol de peste uscat(sarat) cu legume si mujdei de usturoi