Merele si gutuile se taie cuburi iar perele felii, telina si morcovii se taie rondele. In borcan se aseaza 5-6 frunze de telina, patratele de gutui, mere , pere, (pe lateral se pun morcovi telina si hrean) si struguri asortati; deasurpra se pun frunze de visin piper boabe si boabe de mustar. Fierbem compozitia si o turnam calda in borcane, punem capacele imediat si le intoarcem cu capacul in jos 2 ore. asta e tot. Se servesc foarte bine cu friptura la gratar. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii