autor:

Aurel_Constantinescu

» » Conserve si muraturi

Fructe murate

Autor: Aurel_Constantinescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Aurel_Constantinescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 noiembrie 2012

Ingrediente
Pentru 8 borcane de 800 gr folosim ca ingrediente: 4 mere rosii, 4 mere verzi, 4 pere galbene, 3 gutui, un ciorchine mare de struguri albi cu boaba mare si unul rosu, 1 telina cu frunze doi morcovi, piper boabe, boabe de mustar, hrean, 30-40 frunze de visin. pentru 1L de compozitie 25% otet 75% apa ,1 lingura de sare si 2 de zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Merele si gutuile se taie cuburi iar perele felii, telina si morcovii se taie rondele. In borcan se aseaza 5-6 frunze de telina, patratele de gutui, mere , pere, (pe lateral se pun morcovi telina si hrean) si struguri asortati; deasurpra se pun frunze de visin piper boabe si boabe de mustar. Fierbem compozitia si o turnam calda in borcane, punem capacele imediat si le intoarcem cu capacul in jos 2 ore. asta e tot. Se servesc foarte bine cu friptura la gratar. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe murate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Pasta de mere

Pasta de mere

Se spala, curata merele, se dau prin masina de tocat, se pun la fiert. Cand compozitia s-a ingrosat

2 voturi    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Sos  picant cu roşii, gogoşari şi ceapă

Sos picant cu roşii, gogoşari şi ceapă

Legumele se cântăresc curăţate si se dau toate prin maşina de tocat. Mai întâi se căleşte

6 voturi    1 comentariu
2h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru 8 borcane de 800 gr folosim ca ingrediente: 4 mere rosii
  • 4 mere verzi
  • 4 pere galbene
  • 3 gutui
  • un ciorchine mare de struguri albi cu boaba mare si unul rosu
  • 1 telina cu frunze doi morcovi
  • piper boabe
  • boabe de mustar
  • hrean
  • 30-40 frunze de visin. pentru 1L de compozitie 25% otet 75% apa ,1 lingura de sare si 2 de zahar

Raporteaza reteta

Retete
de Aurel_Constantinescu
Spaghete carbonara reţetă la cuptor

Spaghete carbonara reţetă la cuptor

Mod de preparare Spaghete carbonara reţetă la cuptor: Spaghetele se fierb, comform instructiunilor,

21 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Pentru inceput se separa galbenusul de albus. Visinile se curata de samburi si se pun la scurs intr-o

11 voturi    8 comentarii
45 min
Prajituri
Friptura de pui la coptor in vas de lut

Friptura de pui la coptor in vas de lut

Vasul de lut se scufunda in chiuveta plina cu apa timp de 20 min., in acest timp pregatim puiul.

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de zmeura