autor:

Aurel_Constantinescu

» » Conserve si muraturi

Fructe murate

Autor: Aurel_Constantinescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Aurel_Constantinescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 noiembrie 2012

Ingrediente
Pentru 8 borcane de 800 gr folosim ca ingrediente: 4 mere rosii, 4 mere verzi, 4 pere galbene, 3 gutui, un ciorchine mare de struguri albi cu boaba mare si unul rosu, 1 telina cu frunze doi morcovi, piper boabe, boabe de mustar, hrean, 30-40 frunze de visin. pentru 1L de compozitie 25% otet 75% apa ,1 lingura de sare si 2 de zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Merele si gutuile se taie cuburi iar perele felii, telina si morcovii se taie rondele. In borcan se aseaza 5-6 frunze de telina, patratele de gutui, mere , pere, (pe lateral se pun morcovi telina si hrean) si struguri asortati; deasurpra se pun frunze de visin piper boabe si boabe de mustar. Fierbem compozitia si o turnam calda in borcane, punem capacele imediat si le intoarcem cu capacul in jos 2 ore. asta e tot. Se servesc foarte bine cu friptura la gratar. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe murate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Dulceata de pepene galben cu ghimbir

Dulceata de pepene galben cu ghimbir

Intr-un bol se pun cubuletele de pepene galben, zeama de lamaie , zaharul si ghimbirul curatat si

1 vot    1 comentariu
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de catina

Dulceata de catina

Fructele de catina se spala si se amesteca cu apa, 2 linguri cu zahar si praful de gelfix. Se pun

2 voturi    3 comentarii
10 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Pentru 8 borcane de 800 gr folosim ca ingrediente: 4 mere rosii
  • 4 mere verzi
  • 4 pere galbene
  • 3 gutui
  • un ciorchine mare de struguri albi cu boaba mare si unul rosu
  • 1 telina cu frunze doi morcovi
  • piper boabe
  • boabe de mustar
  • hrean
  • 30-40 frunze de visin. pentru 1L de compozitie 25% otet 75% apa ,1 lingura de sare si 2 de zahar

Raporteaza reteta

Retete
de Aurel_Constantinescu
Spaghete carbonara la cuptor

Spaghete carbonara la cuptor

Spaghetele se fierb, comform instructiunilor, cu un praf de sare, o lingura de ulei de masline si

19 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Pentru inceput se separa galbenusul de albus. Visinile se curata de samburi si se pun la scurs intr-o

11 voturi    8 comentarii
45 min
Prajituri
Friptura de pui la coptor in vas de lut

Friptura de pui la coptor in vas de lut

Vasul de lut se scufunda in chiuveta plina cu apa timp de 20 min., in acest timp pregatim puiul.

3 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Marmelada de nectarine Marmelada de nectarine

Marmelada de nectarine este o delicatesa, dar nu toate gospodinele au incercat pana acum aceasta reteta. Sigur daca incerci sa o faci

2 voturi    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Dulceata de nuci verzi Dulceata de nuci verzi

Se curata nucile de coaja verde pana se ajunge la miezul alb. Pe masura ce se curata, se pun intr-un borcan cu apa cu sare de lamaie.

40 voturi    20 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Zacusca de galbiori