Merele si gutuile se taie cuburi iar perele felii, telina si morcovii se taie rondele. In borcan se aseaza 5-6 frunze de telina, patratele de gutui, mere , pere, (pe lateral se pun morcovi telina si hrean) si struguri asortati; deasurpra se pun frunze de visin piper boabe si boabe de mustar. Fierbem compozitia si o turnam calda in borcane, punem capacele imediat si le intoarcem cu capacul in jos 2 ore. asta e tot. Se servesc foarte bine cu friptura la gratar. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii