autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ful Medames

Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2006

Ingrediente
Fasole, usturoi pisat, suc de lamaie, ulei de masline, chimion., ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se inmoaie fasole in apa timp de o noapte. Se scurge de apa si se acopera cu apa proaspata intr-o oala. Se pune la fiert si se fierbe la foc mic timp de 45 min. - 1 ora, sau pana boabele se inmoaie. Se varsa apoi din nou apa, si fasolea se aseaza intr-un vas mai mic. Se adauga restul ingredientelor. Fasolea si ingredientele pot fi transformate intr-o pasta, sau pot fi lasate intregi.
Se serveste cu un ou prajit si lipie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ful Medames" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei cu legume

Dovlecei cu legume

Dovleceii se spala, se taie la capete si se fierb intregi cca 15 minute. Dupa ce s-au racit se taie

37 voturi    12 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de luna lui Cuptor

Ghiveci de luna lui Cuptor

Păi, azi e joi în Sebeş, adică piaţă mare! Dacă nu te vezi în piaţă, nu exişti. Mici-unii

9 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Parjoale cu fasole verde