Se inmoaie fasole in apa timp de o noapte. Se scurge de apa si se acopera cu apa proaspata intr-o oala. Se pune la fiert si se fierbe la foc mic timp de 45 min. - 1 ora, sau pana boabele se inmoaie. Se varsa apoi din nou apa, si fasolea se aseaza intr-un vas mai mic. Se adauga restul ingredientelor. Fasolea si ingredientele pot fi transformate intr-o pasta, sau pot fi lasate intregi.
Se serveste cu un ou prajit si lipie.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii