Se inmoaie fasole in apa timp de o noapte. Se scurge de apa si se acopera cu apa proaspata intr-o oala. Se pune la fiert si se fierbe la foc mic timp de 45 min. - 1 ora, sau pana boabele se inmoaie. Se varsa apoi din nou apa, si fasolea se aseaza intr-un vas mai mic. Se adauga restul ingredientelor. Fasolea si ingredientele pot fi transformate intr-o pasta, sau pot fi lasate intregi.
Se serveste cu un ou prajit si lipie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii