Fursecuri cu fructe de padure

Timp pregatire
71 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri cu fructe de padure

Ingrediente

  • 250 g fructe de padure congelate
  • 150 g zahar tos
  • 100 g zahar brun
  • 200 g unt
  • 450 g faina
  • 2 oua
  • un plic praf de copt
  • un praf de sare
  • senta vanilie

Mod de preparare

Intr-un vas se mixeaza ouale adaugand treptat zaharul tos, brun, sarea si esenta de vanilie.

Faina se amesteca cu praful de copt si apoi se cerne, iar untul se topeste.

Untul topit se adauga peste amestecul de oua si zahar, se pune faina si se amesteca ingredientele.

Se adauga fructele de padure congelate si se amesteca foarte bine toata compozitia.

Aluatul obtinut se inveleste intr-o folie alimentara si se da la frigider timp de o ora.

Dupa acest timp, luatul se intinde pe masa de lucru o foaie de aluat si se decupeaza cerculete, pe care le asezam intr-o tava

tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 10 - 15 minute.

Se pudreaza cu zahar si se pot servi!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor