Intr-un vas se mixeaza ouale adaugand treptat zaharul tos, brun, sarea si esenta de vanilie.
Faina se amesteca cu praful de copt si apoi se cerne, iar untul se topeste.
Untul topit se adauga peste amestecul de oua si zahar, se pune faina si se amesteca ingredientele.
Se adauga fructele de padure congelate si se amesteca foarte bine toata compozitia.
Aluatul obtinut se inveleste intr-o folie alimentara si se da la frigider timp de o ora.
Dupa acest timp, luatul se intinde pe masa de lucru o foaie de aluat si se decupeaza cerculete, pe care le asezam intr-o tava
tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 10 - 15 minute.
Se pudreaza cu zahar si se pot servi!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii