autor:

SIMONA PATRAS

» » Prajituri

Fursecuri cu fructe de padure

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 decembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 decembrie 2014

Ingrediente
250 g fructe de padure congelate, 150 g zahar tos, 100 g zahar brun, 200 g unt, 450 g faina, 2 oua, un plic praf de copt, un praf de sare, senta vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 11 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se mixeaza ouale adaugand treptat zaharul tos, brun, sarea si esenta de vanilie.

Faina se amesteca cu praful de copt si apoi se cerne, iar untul se topeste.

Untul topit se adauga peste amestecul de oua si zahar, se pune faina si se amesteca ingredientele.



Se adauga fructele de padure congelate si se amesteca foarte bine toata compozitia.

Aluatul obtinut se inveleste intr-o folie alimentara si se da la frigider timp de o ora.



Dupa acest timp, luatul se intinde pe masa de lucru o foaie de aluat si se decupeaza cerculete, pe care le asezam intr-o tava

tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 10 - 15 minute.



Se pudreaza cu zahar si se pot servi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura rapida

Prajitura rapida

Intr-un castron se amesteca prima data faina apoi zaharul, sarea, cacaua, praful de copt si nucile

33 voturi    10 comentarii
1h
Prajituri
Rulada cu ciocolata

Rulada cu ciocolata

Separi albusurile de galbenusuri,bati spuma albusurile pui zaharul lingura cu lingura si bati pana

7 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 11 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g fructe de padure congelate
  • 150 g zahar tos
  • 100 g zahar brun
  • 200 g unt
  • 450 g faina
  • 2 oua
  • un plic praf de copt
  • un praf de sare
  • senta vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Briose cu mere