autor:

SIMONA PATRAS

» » Prajituri

Fursecuri cu fructe de padure

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 decembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 decembrie 2014

Ingrediente
250 g fructe de padure congelate, 150 g zahar tos, 100 g zahar brun, 200 g unt, 450 g faina, 2 oua, un plic praf de copt, un praf de sare, senta vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 11 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se mixeaza ouale adaugand treptat zaharul tos, brun, sarea si esenta de vanilie.

Faina se amesteca cu praful de copt si apoi se cerne, iar untul se topeste.

Untul topit se adauga peste amestecul de oua si zahar, se pune faina si se amesteca ingredientele.



Se adauga fructele de padure congelate si se amesteca foarte bine toata compozitia.

Aluatul obtinut se inveleste intr-o folie alimentara si se da la frigider timp de o ora.



Dupa acest timp, luatul se intinde pe masa de lucru o foaie de aluat si se decupeaza cerculete, pe care le asezam intr-o tava

tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 10 - 15 minute.



Se pudreaza cu zahar si se pot servi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec cu nuci si rahat

Chec cu nuci si rahat

Am gasit aceasta reteta in caietul bunicii si imi pare bine ca m-am hotarat sa o incerc. A iesit

17 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Baclava

Baclava

Foile de placinta le taiem la marimea tavii in care vom coace, apoi le impartim in 3. Nuca macinata

14 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 11 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g fructe de padure congelate
  • 150 g zahar tos
  • 100 g zahar brun
  • 200 g unt
  • 450 g faina
  • 2 oua
  • un plic praf de copt
  • un praf de sare
  • senta vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec rapid de ciocolata si orez expandat Chec rapid de ciocolata si orez expandat

Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cremsnit cu foi de pandispan Cremsnit cu foi de pandispan

Intr-un bol batem bine 3 oua cu 3 linguri de zahar si 1 lingurita de zahar vanilat pana compozitia devine spumoasa si mai deschisa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
strudel cu mere