Se amesteca faina cu nucile, scortisoara, zaharul si coaja de lamaie+portocala, apoi se adauga margarina taiata cubulete si oul, se framanta aluatul si se da la frigider cel putin o ora.
Cand se scoate din frigider, aluatul se intinte intr-o foaie subtire si se taie cu forme diferite.
Se aseaza formele intr-o tava cu hartie de copt si se baga in cuptor 12-15 min, depinde de grosimea lor.
La sfarsit, se presara zahar pudra peste fursecuri.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii