Untul la temperatura camerei se omogenizeaza cu zahar. Se adauga ouale si sarea.
Adaugam faina amestecata cu levantica si praful de copt si omogenizam cu o lingura pana se incorporeaza. Se introduce mixerul pentru 1 min in aluatul format pentru a se omogeniza bine toate ingredientele.
Se incalzeste cuptorul la 160 gr, tava se tapeteaza cu hartie de copt.
Compozitia formata se pune intr-un pos cu sprit (cornet de panza cu varf din inox) si se formeaza fursecurile dupa cum arata in poza.
Se introduce tava la cuptor si se lasa la copt la foc potrivit cca 15 min.
Cand devin aurii pe margine se scot din cuptor si se lasa la racit.
Cand sunt complet racite se pun pe platou si se servesc.
Pofta buna !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii