1.Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile adaugate cate unul.
1.Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile adaugate cate unul.
Se hidrateaza merisoarele in apa fiarta cateva minute(cca 15 minute)apoi se scurg bine.Merisoarele hidratate se incorporeaza in amestecul de mai sus.
2.Se amesteca faina cu amidonul si apoi se incorporeaza in aluat.Aluatul se da la rece cel putin 30 minute apoi se fac gramajoare ,usor distantate cu lingurita si se da tava la copt,cca.20 minute,in cuptorul preincalzit.
3.Fursecurile se scot din tava si se lasa la racit.
4 Se topeste ciocolata cu lingurita de unt sau ulei la bain marin apoi fiecare fursec se trece prin ciocolata si apoi prin Se dau la rece cateva minute sa se intareasca ciocolata si se pot decora cu capsuni trecute prin ciocolata.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii