Mod de preparare
Se pun pastele la fiert. In acest timp se pregateste sosul. Se pune uleiul in tigaie si se lasa sa se incinga. Se adauga bulionul. Se amesteca. Dupa care se adauga si tonul. Iar se amesteca. Daca intre timp s-au fiert pastele, se ia vasul de pe foc si se scurg pastele de apa. Se asaza pastele pe un platou sau o farfurie intinsa si sa adauga sosul cu ton peste ele.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii