autor:

Oana_Arion

» » Paste si pizza

Fusili aromate

Autor: Oana_Arion (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 17 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Oana_Arion (Bucatar)   
Reteta postata pe: 17 mai 2013

Ingrediente
Paste fusili, O ceapa potrivita, 100 gr. Unt, O lingurita zahar, 2 linguri otet balsamic, Rosii in bulion, Un piept de pui, Ienibahar, busuioc,, Sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert conform intructiunilor de pe pachet.

Cand sunt aproape gata, intr-un wok se pune untul si zaharul la topit apoi se stinge cu otet balsamic. Se lasa 1 minut sa fiarba si apoi se pune ceapa taiata solzi. Se lasa 5 minute sa se gateasca apoi se pune pieptul de pui tras in prealabil la tigaie, rosiile si se potriveste gustul cu sare si piper. Se mai lasa inca 5-10 minute si apoi se adauga ienibaharul pisat si frunze de busuioc tocate.

Pastele se scurg de zeama si se clatesc sub jet de apa rece apoi se pun peste celelalte ingrediente si se mai lasa inca 5 minute sa se patrunda. Cand sunt gata se servesc calde cu parmezan ras si un pahar de vin alb.

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusili aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghetti cu sos

Spaghetti cu sos "ragu"

Se curata legumele si se spala.Se toaca marunt si se pun la calit intr-o tigaie cu ulei.Cand si-au

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Canelloni cu spanac

Canelloni cu spanac

In tigaia cu unt incins calim ceapa si usturoiul tocate marunt, adaugam spanacul dezghetat si bine

4 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Fusilli cu ton si sos de rosii