autor:

Oana_Arion

» » Paste si pizza

Fusili aromate

Autor: Oana_Arion (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 17 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Oana_Arion (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 17 mai 2013

Ingrediente
Paste fusili, O ceapa potrivita, 100 gr. Unt, O lingurita zahar, 2 linguri otet balsamic, Rosii in bulion, Un piept de pui, Ienibahar, busuioc,, Sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert conform intructiunilor de pe pachet.

Cand sunt aproape gata, intr-un wok se pune untul si zaharul la topit apoi se stinge cu otet balsamic. Se lasa 1 minut sa fiarba si apoi se pune ceapa taiata solzi. Se lasa 5 minute sa se gateasca apoi se pune pieptul de pui tras in prealabil la tigaie, rosiile si se potriveste gustul cu sare si piper. Se mai lasa inca 5-10 minute si apoi se adauga ienibaharul pisat si frunze de busuioc tocate.

Pastele se scurg de zeama si se clatesc sub jet de apa rece apoi se pun peste celelalte ingrediente si se mai lasa inca 5 minute sa se patrunda. Cand sunt gata se servesc calde cu parmezan ras si un pahar de vin alb.

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusili aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Gnocchi gratinati

Gnocchi gratinati

Gnocchi ii fierbem 3-4 minute pana ce vin sus,ii luam cu un spumar ii amestecam cu ulei de masline,si

0 voturi    4 comentarii
35 min
Paste si pizza
Paste carbonara

Paste carbonara

Se prajeste sunca; eu o pun in tigaie fara ulei, fara nimic, o las sa se prajeasca in grasimea ei.

2 voturi    0 comentarii
10 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete a la Aurora