autor:

Oana_Arion

» » Paste si pizza

Fusili aromate

Autor: Oana_Arion (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 17 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Oana_Arion (Bucatar)   
Reteta postata pe: 17 mai 2013

Ingrediente
Paste fusili, O ceapa potrivita, 100 gr. Unt, O lingurita zahar, 2 linguri otet balsamic, Rosii in bulion, Un piept de pui, Ienibahar, busuioc,, Sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert conform intructiunilor de pe pachet.
Cand sunt aproape gata, intr-un wok se pune untul si zaharul la topit apoi se stinge cu otet balsamic. Se lasa 1 minut sa fiarba si apoi se pune ceapa taiata solzi. Se lasa 5 minute sa se gateasca apoi se pune pieptul de pui tras in prealabil la tigaie, rosiile si se potriveste gustul cu sare si piper. Se mai lasa inca 5-10 minute si apoi se adauga ienibaharul pisat si frunze de busuioc tocate.
Pastele se scurg de zeama si se clatesc sub jet de apa rece apoi se pun peste celelalte ingrediente si se mai lasa inca 5 minute sa se patrunda. Cand sunt gata se servesc calde cu parmezan ras si un pahar de vin alb.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusili aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Cannelloni bolognese

Cannelloni bolognese

Am preparat sosul astfel: Calim ceapa si morcovul si ciupercile.Adaugam carnea si o calim pana

2 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Paste si pizza
Pizza de casa

Pizza de casa

1. Se amesteca in masina de paine apa, sare, zahar si ulei. Se adauga putina faina, iar apoi drojdia

9 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tagliatelle cu muschi de vita
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide