Pastele se pun la fiert conform intructiunilor de pe pachet.
Cand sunt aproape gata, intr-un wok se pune untul si zaharul la topit apoi se stinge cu otet balsamic. Se lasa 1 minut sa fiarba si apoi se pune ceapa taiata solzi. Se lasa 5 minute sa se gateasca apoi se pune pieptul de pui tras in prealabil la tigaie, rosiile si se potriveste gustul cu sare si piper. Se mai lasa inca 5-10 minute si apoi se adauga ienibaharul pisat si frunze de busuioc tocate.
Pastele se scurg de zeama si se clatesc sub jet de apa rece apoi se pun peste celelalte ingrediente si se mai lasa inca 5 minute sa se patrunda. Cand sunt gata se servesc calde cu parmezan ras si un pahar de vin alb.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii