autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gallo Pinto

Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2006

Ingrediente
Fasole fiarta, orez fiert, 2 cepe medii, 6 capatini de usturoi, o jumatate de ardei rosu (nu iute), ketchup., ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe fasolea la bain-marie cu 3 capatini de usturoi si un pic de sare, ceapa taiata, usturoi si ardei dulce . Apoi fasolea se amesteca cu orezul. Se condimenteaza si se adauga ketchup-ul sau... cel mai indicat: un sos local - Salsa Inglaisa.

Se serveste de obicei cu oua prajite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gallo Pinto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii si ardei cu branza si ou

Rosii si ardei cu branza si ou

speli si sterge legumele.ardeii ii cureti de seminte si ii tai bucati.intro tigaie incingi niste

6 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Pentru inceput am facut o mamaliguta pe care am rasturnat-o in forma de guguluf . Taiem marunt ceapa

11 voturi    14 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Fasole fiarta
  • orez fiert
  • 2 cepe medii
  • 6 capatini de usturoi
  • o jumatate de ardei rosu (nu iute)
  • ketchup.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Chiftele frantuzesti