autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

galuste cu antricot de vita si sos papricat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
antricot de vita, supa de oase, ceapa, de ardei ,ulei,sare, smantana, patrunjel verde, ardei gras, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa si ardeii se inabusa in 100 ml de ulei , apoi se adauga 100 ml de supa de oase.Separat bucatile de antricot se inabusa in 50 ml de ulei cu 100 ml de supa de oase si se fierb 60 min. La bucatile de antricot se adauga legumele inabusite, boia,piper, sare, rosii,smantana, galuste fierte si se continua fierberea 5-10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "galuste cu antricot de vita si sos papricat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui in sos de ardei

Piept de pui in sos de ardei

Se condimenteaza carnea cu sare si piper, dupa care se prajeste pana se face maronie in unt. Calim

27 voturi    10 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Curcan in sos de lamaie

Curcan in sos de lamaie

Pulpele de curcan le dezosam, lasand pielita pe ele( la coacere , le va da un gust mult mai placut). Dupa

4 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • antricot de vita
  • supa de oase
  • ceapa, de ardei ,ulei,sare
  • smantana
  • patrunjel verde
  • ardei gras
  • rosii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pollo italiano si cartofi cu rozmarin