Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert,dupa ce au fiert se paseaza bine se adauga 3 linguri ulei, zahar vanilat 2 ,4 linguri zahar si ouale se amesteca bine cand sa mai racit se adauga cam 200 gr de faina.Se fac bile se pune juma de pruna data prin zahar se pune scortisoara si se fac rotunde.Se pun la fiert cand se ridica sus inseamna ca sant fierte se scot si se pregateste pesmetul care il facem din malai.Punem malaiul intr-o cratita si il prajim putin il luam de pe foc siadaugam zahar scortisoara si un pic de cacao.Dam galustele prin pesmet,daca vrem mai dulci adaugam zahar mai mult.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii