autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Galuste cu sunca

Autor: Cristina Daniela Dunca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Daniela Dunca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
6 chifle uscate, 250 ml lapte, 150 g sunca fiarta, 1 lingura frunze de patrunjel tocat, 2 oua, 1 lingura usturoi verde, 1 salata verde, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Chiflele se taie cuburi si se pun intr-un castron. Se adauga laptele caldut si se lasa la muiat. Sunca se taie cuburi, apoi se amesteca cu chiflele muiate, patrunjelul si ouale intr-un castron. Se framanta compozitia cu mainile pana devine omogena si se condimenteaza cu sare si piper. Cu mainile, din compozitie se formeaza galuste cu diametrul de 2-3 cm care se fierb in apa cu sare 8-10 minute la foc mic. Intre timp se desfac frunzele de salata si se oparesc in apa sarata. Se scot galustele si se lasa sa se scurga. Se aseaza cate una pe o frunza de salata, capetele frunzei se leaga cu frunze de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Coltunasi de post cu dulceata de prune

Coltunasi de post cu dulceata de prune

Se pune faina cernuta intr-un castron incapator. Adaugi laptele, putin ulei,un praf de sare si zahar

2 voturi    6 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Spirale crocante

Spirale crocante

Dupa ce a dospit aluatul cam 1/2h se intinde in forma dreptunghiulara cat mai subtire posibil. Pe

6 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Interesanta reteta

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 chifle uscate
  • 250 ml lapte
  • 150 g sunca fiarta
  • 1 lingura frunze de patrunjel tocat
  • 2 oua
  • 1 lingura usturoi verde
  • 1 salata verde
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina Daniela Dunca
Sos de paste cu ardei si ton

Sos de paste cu ardei si ton

Se taie ceapa marunt , se curata ardei grasi se toaca si ei , se pun intr-o tigaie cu putin ulei

3 voturi    3 comentarii
25 min
Sosuri
Bule de carne

Bule de carne

Se pune painea in apa, se amesteca carnea cu ouale, patrunjelul tocat , parmezanul ras, laptele,

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Focaccia cu rozmarin

Focaccia cu rozmarin

Ma intai se pune drojdia intr-un castronel cu 2 linguri de apa se lasa aproximativ 10 minute , se

12 voturi    15 comentarii
1h
Paste si pizza
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Interesanta reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chapati ( paine indiana)