GARNELA CU SOS DE AVOCADO

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 6 persoane):
  • 200g.raci cruzi uriasi curatati, tip garnela (fara cap, pot fi si congelati),
  • 150g.iaurt,
  • 3-4 linguri maioneza,
  • 1 ceapa,
  • 1 rosie,
  • 1 avocado bine copt,
  • 1 lingurita suc de lamaie verde,
  • 100g.amestec de salata verde,
  • 1 catel de usturoi,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1.Se spala bine racii;daca sunt congelati se decongeleaza.Iaurtul se amesteca cu maioneza.Ceapa se curata si se taie marunt.Rosiile se taie in patru si li se scot semintele.Avocado se taie in doua, se indeparteaza samburele, se curata de coaja si impreuna cu rosia se taie cubulete.Se stropesc cu suc de lamaie pentru ca pulpa de avocado sa nu se innegreasca.

2.Se incorporeaza amestecul de avocado si rosii, precum si ceapa in iaurt si se condimenteaza cu sare si piper.

3.Intr-o tigaie se pune uleiul de masline, se lasa sa se infierbante si se adauga racii si se frig 3-4 minute.Se pune usturoiul zdrobit peste raci,se mai frig impreuna , apoi se sareaza si pipereaza.

4.Se spala salata si se centrifugheaza pentru a indeparta surplusul de apa.

4.Pe un platou se aseaza salata , apoi racii si sosul de avocado.Preparatul se serveste cu bagheta si un vin alb sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise