1.Se spala bine racii;daca sunt congelati se decongeleaza.Iaurtul se amesteca cu maioneza.Ceapa se curata si se taie marunt.Rosiile se taie in patru si li se scot semintele.Avocado se taie in doua, se indeparteaza samburele, se curata de coaja si impreuna cu rosia se taie cubulete.Se stropesc cu suc de lamaie pentru ca pulpa de avocado sa nu se innegreasca.
2.Se incorporeaza amestecul de avocado si rosii, precum si ceapa in iaurt si se condimenteaza cu sare si piper.
3.Intr-o tigaie se pune uleiul de masline, se lasa sa se infierbante si se adauga racii si se frig 3-4 minute.Se pune usturoiul zdrobit peste raci,se mai frig impreuna , apoi se sareaza si pipereaza.
4.Se spala salata si se centrifugheaza pentru a indeparta surplusul de apa.
4.Pe un platou se aseaza salata , apoi racii si sosul de avocado.Preparatul se serveste cu bagheta si un vin alb sec.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii